Header img

Vertailussa NYX ja essence metallihuulivärit

01/09/2017

Laitoin jokunen hetki sitten Instagramiin kuvan NYX Cosmic Metals Lip Creamista sävyssä Fucsia Fusion. Alohair vinkkasi mulle, että essenceltä löytyy vastaavanlainen, joten täytyihän minun tämä asia tutkia. Kävinkin ostamassa Joensuun Carlsonilta Essence Metal Shock Lip Paint -huulikiillon sävyssä lily of the valley ja nyt päästään katsomaan miten lähellä toisiaan ne todella ovat.

NYX metallihuulivärit maksaa n. kymmenen euroa, riippuen hieman mistä ostaa. Tuubissa on 4ml värimassaa. Essencen huuliväri taas maksaa 4,09€ ja tuubista löytyy 5ml väriä. Essence on siis näistä kahdesta se edullisempi. Jännää huomata, että NYXin tuubi vaikuttaa selkeästi isommalta, vaikka siinä onkin vähemmän itse värimassaa. Hylsyn muovi on vain paksumpaa kuin essencellä.

Sävy näissä kahdessa onkin sitten identtinen. Paljaalla silmällä en huomaa mitään eroa kummassakaan. Tuubissa essence vaikuttaa hieman kimaltelevammalta, mutta levitettynä sellaista eroa en huomaa, joten se voi johtua myös tuubin muovituksesta. Essence myös tuntuu heijastavan vähän enemmän sinistä sävyä, mutta se tulee esille oikeastaan vain valokuvissa. Silmällä eroa ei oikein tahdo huomata.

NYXin huulivärissä on kuitenkin enemmän pigmenttiä ja koostumus on vähän paksumpaa ja voidemaisempaa. Essenceä siis täytyy laittaa kaksi kerrosta, jotta saa yhtä peittävän tuoksen, kuin NYXillä. Essencessä on marjainen tuoksu, kun NYX taas ei tuoksu millekään. Huulilla eron huomaa kuitenkin tuntumassa. NYX on pehmeämpää levittää ja aavistuksen metallisempi, joten se myös erottuu huulilta paremmin kuin essence. Siinä lienee ne suurimmat erot näiden kahden välillä.  

Loppujen lopuksi siis todella samantyyppiset tuotteet ja varsinkin väri on niin identtinen, ettei juurikaan ole väliä kumpaa käyttää. Omaan käteen NYXin pidempi aplikaattori tuntuu kätevämmältä ja väriä on helpompi levittää huulille. Lisäksi NYXin tuntuma huulilla on mukavampi kuin essencen, joten mun ääni menee tällä kertaa NYXille.

Oletko sinä koskaan bongannut kahta lähes samanlaista tuotetta eri merkeiltä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*