Header img

Viilenevään syksyyn – RentoSauna

29/08/2017

Ilmat alkaa kovaa vauhtia viiletä ja syksyn kosteus tekee ilmasta vieläkin kylmemmän tuntuisen. Mulle ehdoton asia näin syksyllä on sauna. Syksyllä ja talvella meillä lämmitetään sauna joka ikinen ilta, sillä rakastan saunan lämpöä. Sauna on mulle sellainen rentoutumisrituaali, jossa päivän murheet huuhdotaan pois, eli keho ja mieli puhdistetaan ennen nukkumaan menoa. Saunomisen toinen hyvä puoli on se, että voi antaa hoitotuotteiden vaikuttaa saunan lämmössä, ennen niiden pois huuhtelua.

So-Up haastoi kaikki bloggaajat kirjoittamaan Suomesta tai suomalaisuudesta. Mikäs sen parempi aihe, kuin sauna ja suomalaiset saunatuotteet! Meillä oli nimittäin kauneusbloggaajien mökkimiitissä testattavana RentoSauna tuotteita, joista ajattelin nyt hieman tarkemmin kertoa ja esitellä omat suosikkini. RentoSauna on siis suomalainen Rento -saunatuotteiden valmistuttaja. Valikoimiin kuuluu esimerkiksi saunatarvikkeita, kiuluja, laudeliinoja ja kosmetiikkaa. Aika harvassa mahtaa olla ne suomalaiset saunat, josta ei jotain Rento -saunatuotetta löytyisi.

Rento-pesutuotteista testattavana oli Mustikka pesugeeli ja shampoo, sekä Lapinmarja pesugeeli. Positiivisena yllätyksenä kyseiset tuotteet on valmistettu Suomessa ja kaiken lisäksi vielä biohajoavia! Tuotteita voi siis huoletta käyttää vaikka suoraan järvessä, sillä raaka-aineista 99% biohajoavia. Tuoksut on ihanan marjaisia ja raikkaita, eikä pesuaineet kuivattaneet minun ihoa. Ovh reilulle 350ml pullolle on 5,95€, joten ihanan rentouttavat pesutuotteet saa hankittua hyvinkin edullisesti.

Olen myös kuorintojen suuri ystävä ja oli kiva huomata, että Rento-saunatuotteista löytyy useita erilaisia kuorintoja. Jaloille on ihan oma Minttu Jalkakuorinta ja vartaloa taas voi hemmotella täyteläisellä Mustikka Sokerikuorinnalla. Ja pakko sanoa, että molemmissa on ihan mielettömän herkulliset tuoksut! Vartalokuorinnassa on mustikan lisäksi havaittavissa raikas mintun tuoksu, josta ainakin itse pidän. Jalkakuorinnassa tuoksuna myöskin piparminttua, joka tekee jalkoihin ihanan raikkaan fiiliksen. Ihosta saa siis samalla kertaa pehmeän, kosteutetun ja vieläpä hyvän tuoksuisen. Sokerikuorinnan (200ml) ovh on 9,90€ ja jalkakuorinnan (100ml) 4,95€. Myös nämä kuorintatuotteet on valmistettu Suomessa. Sokerikuorinta kannattaa sekoittaa ennen käyttöä, sillä muuten sokeri painuu purkin pohjaan.

Yksi henkilökohtaisesti mielenkiintoisimmista Rento-tuotteista on Eukalyptus Vartalosavi. Vartalosavi hierotaan pestylle, kostealle iholle ja annetaan vaikuttaa hetki. Sen jälkeen se huuhdotaan pois. Vaikutuksena on siis kevyt kuorinta ja pintaverenkierron vilkastuminen. Iho tykkää ja samalla keho rentoutuu hierontaan ja eukalyptuksen tuoksuun. Saunan ja vartalosavikäsittelyn jälkeen olo oli niin rentoutunut, että illalla jopa uni tuntui tulevan paremmin. Vartalosavi oli myös mökkimiitissä suosituin tuote ja useampikin taisi sitä testata! Vartalosaven (150ml) ovh on 8,50€ ja myös se on valmistettu Suomessa.

Rento-saunatuotteet siis todellakin ovat nimensä veroisia ja lisäksi vieläkin hyvin edullisia. Rentouttavia, kehoa ja mieltä hemmottelevia hyvän olon tuotteita, joilla saunakokemukseen saa vähän jotain extraa. RentoSaunan tuotteita on saatavilla kauppojen sauna- ja kosmetiikkaosastoilta. Itse ainakin olen bongannut näitä Prismasta ja pienemmistäkin kaupoista. Kannattaa pitää mielessä, että saunatuotteet on myös erittäin hyviä tuparilahjoja. Kaiken tämän lisäksi ostamalla näitä tuotteita, tuet samalla suomalaista työtä. Se ainakin minulle on aina tuotteissa plussaa.

Kuinka usein sinä käyt saunassa? Oletko kokeillut Rento -saunatuotteita?

Rento -tuotteet saatu testiin PR-toimistosta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*