Header img

Kauneusbloggaajien #mökkimiitti

25/08/2017

Meillä oli viime viikonloppuna Kauneusbloggaajien #mökkimiitti, jonka siis järjestin täällä meillä. Blinger Shimmer -blogin Mira oli auttamassa järjestelyissä ja sponsorien hankinnassa, joten siitä iso kiitos Miralle! Päivä oli todella kiva, vaikka pieni flunssa haittasi vähän valmisteluja. Mukana meitä oli yhteensä 14 bloggaajaa ja oli niin ihanaa nähdä taas pitkästä aikaa kaikkia blogikollegoita.

Miitti aloitettiin tärkeimmällä, eli ruokailulla. Lämmitettiin grilli ja jokainen sai syödä itse tuomiaan grillattavia. Miittiin oltiin saatu myös aivan mahtavia sponsoreita. Naposteltavia meille tarjosi Ruohonjuuri, Luomuruokatukku, TwistBe sekä Oululainen. Saatiin myös upea Mokkahovi -kakku Kahvila Houkutuksesta. Kyllä kelpasi bloggaajien herkutella.

Miittipaikalla oli useampia kosmetiikan testauspisteitä, joissa pääsi kokeilemaan kosmetiikkaa. NHS:n pisteeltä löytyi Georganicsin luonnonkosmetiikka hammastahnoja ja suuvesiä, Laveran seerumia ja voidetta sekä kulttituote Egyptian Magic -voidetta. Pisteeltä löytyi myös uusia Optiat -kahvikuorintoja, joista on myös blogiini tulossa lisää juttua.

Georganicsin suuvedet ja hammastahnat ©Charming Nails

Toiselta testauspisteeltä löytyi Bona Valeren lahjoittamia Signe Seebid -kuorintoja. Signe Seebidin tuotteet on valmistettu käsityönä Virossa ja on ihan mielettömän ihanan tuoksuista. Signe Seebidin tuotteista on ollutkin blogissani aikaisemmin juttua täällä ja täällä.

Kolmannesta testauspisteestä löytyi Rento sauna -tuotteita, joita myös illalla testattiin bloggaajien kanssa kylpemisen yhteydessä. Nämä meille lähetti Success Story PR ja myös näistä tuotteista on tulossa mun blogiin ihan omaa juttuaan, kunhan tässä ehdin vain naputtelemaan.

Rento saunatuotteet

Miitissä meillä oli myös pientä kisailua, kun tehtiin Miran kanssa kosmetiikan tunnistustesti. Oltiin laitettu purkkeihin jotain kosmetiikkaa ja bloggaajien tuli sitten arvata, mitä niissä oli. Suurin osa tunnistettavista tuotteista löytyikin jälkeenpäin sitten goodiebagista tai oli palkintona kisailussa pärjänneille.

Järkättiin myös perinteinen vaihtarikasa, eli jokainen toi itselleen ylimääräiset tuotteet ja ne kaadettiin yhteen kasaan, josta myös jokainen sai ottaa mukaansa itseään kiinnostavia tuotteita. Ylimääräiseksi jääneet tuotteet toimitetaan, viime vuoden miitin tapaan, sosiaalitoimistoon jossa ne annetaan eteenpäin niitä tarvitseville.

Koko miitin kruunasi kylpytynnyri, jonka meille oli sponsoroinut Vatupassi.fi. Paljua lämmitettiin lähes koko ilta ja siellä tulikin sitten lilluttua porukalla. Saunaan ei tainnut malttaa kuin yksi bloggaaja, sillä paljun lämpö riitti kyllä illalle oikein hyvin! Paljussa oli myös tunnelmavalo, joka pimeässä illassa toi kivan fiiliksen kylpemiseen. Tuollainen vuokrapalju on muuten oikeasti huikean kiva tällaisissa illanvietoissa. Kivaa vaihtelua perinteiselle saunomiselle ja olihan paljussa enemmän tilaa, kuin meidän saunassa.

Vatupassin peräkärrypalju ©Charming Nails

Laitan tähän loppuun vielä tällaisen My Day -videon, jossa on miitin järkkäilyä, fiilistelyä ja vilkaisu goodiebagin sisältöön.

Mukana olleet bloggaajat:
Charming Nails, charmingnails.blogspot.com
My Personal Galaxy, http://mypersonalgalaxyy.blogspot.fi/
Blinger Shimmer, https://blingershimmer.blogspot.fi/
ElinaK, http://so-up.fi/elinak
Piece Of Panda, www.pieceofpanda.com
Neiti Minttukihara, http://neitiminttukihara.blogspot.fi/
Kynsipöllö kosmetiikkapuussa, http://kynsipollo.blogspot.fi/
Kultainen kynsilakka, http://kultainenkynsilakka.blogspot.com
Talk and Bake, http://talkandbake.blogspot.fi
MaittaLy, http://maittaly.blogspot.fi/
Kahvia ja kosmetiikkaa, www.kahviajakosmetiikkaa.com
Strokes of color, http://strokesofcolorblog.blogspot.fi
Meikkimonsterin maailma, http://meikkimonsterinmaailma.blogspot.fi

Kiitos kaikille mukana olleille! ♥ Ja erityiskiitos Piece of Panda -blogin Pandalle, joka auttoi kahvipöydän raivaamisessa, jotta miittiemäntä ehti höpötellä vieraiden kanssa! ♥

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*