Header img

Suttumeikki – Kiko Milano

22/08/2017

Joskus meikatessa saattaa käydä niin, että syystä tai toisesta jotain menee pieleen. Tällaisia tilanteita varten mulla onkin aina pöydällä korjaussetti: pumpulipuikkoja ja misellivettä. Esimerkiksi "Bad liner day" -vaatii usein useammakin pumpulipuikon. Toisinaan sitten voi käydä myös niin hyvä tuuri, että tuosta vahingosta tuleekin se koko meikin juju.

Kaikki lähti siitä, kun halusin kokeilla Itävallasta ostamiani Kiko Milanon meikkejä. Mulla oli selkeä visio vaaleanpunaisesta meikistä pinkillä rajauksella. Rajauksen tein Kikon Pigment Loose Eyeshadow jauheella (sävy 20) ja Make Up Storen Mixing Liquid muutti pigmenttijauheen nestemäiseksi. Tuon pigmentin olin hankkinut jo vuosia sitten Kikon verkkokaupasta. Rajaukset tehtyäni melkein hihkuin riemusta, kun ne kerrankin onnistuivat hyvin, eikä minun tarvinnut tarttua pöydällä odotteleviin korjaustarvikkeisiin.

Luomille laitoin ensin pohjalle helmiäistä vaaleanpunaista Kiko Milano Cream Crush -voideluomiväriä sävyssä 11. Sen päälle levitin sitten Kikon Water Eyeshadow luomiväriä sävyssä 219. Sävy on ihana persikkainen pinkki, jossa on aavistus kullanhohtoa. Aivan ihana sävy! Mulla on tapana yleensä tehdä ensin silmämeikki ripsiväriä lukuunottamatta ja sitten kasvomeikki. Lopuksi laitan aina ripsiväriä ja sitten vielä huulimeikin. Tätä järjestystä noudatin tälläkin kertaa. Meikkipohjan tein Everyday Mineralsin Semi-Matte* mineraalimeikillä, joka mulla onkin ollut ahkerassa käytössä.

Bloggaajien suosituksesta olin ostanut Kikolta Extra Sculpt Volume -ripsivärin. Sen ripsiväriharja muistutti tiimalasimuodollaan hieman omaa suosikkiani Too Faced Better Than Sex -ripsiväriä. Tosin BTS:n muodot ovat pyöreämmät, joten Kiko on selvästi kulmikkaampi. Kävikin niin, että ripsiväriä levittäessä onnistuin tökkäämään ripsivärillä silmäkulmaan ja niinpä silmäkulmassa olikin sitten mustia täpliä. Kauhulla ajattelin sotkun putsausta, sillä väri varmasti leviäisi ja myös hienosti onnistunut rajaus oli vaarassa.

Hetken aikaa siinä suttua tutkittuani totesin, ettei se oikeastaan edes hassummalta näyttänyt, joten tökkäsin ripsivärillä myös toisen silmän ulkonurkkaan. Jälki olikin ihan hauskan näköistä, joten putsaustoimenpiteisiin ei tarvinnut ryhtyä ja rajauskin säästyi. Ripsiväripilkut silmien ulkonurkassa tekivät meikkiin kivan yksityiskohdan.

Ja kyllähän tuo ripsiväri toimi hyvin myös ihan ripsissäkin!

Että sellaista suttua tällä kertaa. Mitä olet mieltä?

Viime viikonloppu meninkin kauneusbloggaajien miittiä järkkäillessä ja miitistä onkin tulossa blogiin juttua seuraavaksi! Pysykäähän siis kuulolla!

Hyvää alkavaa syksyä (jaiks!) kaikille! ♥

Käytetyt tuotteet:
Too Faced Shadow Insurance
Make Up Store Loose Powder – Milk
Too Faced luomiväri – Ivy

Kiko Milano Pigment Loose Eyeshadow – 20
Make Up Store Mixing Liquid
Kiko Milano Cream Cursh – 11
Kiko Milano Water Eyeshadow – 219
Lumene Nordic Chic kulmakynä – 2
Everyday Minerals Semi-Matte Base – 1N Ivory*
Kiko Milano Extra Sculpt Volume Mascara
Too Faced aurinkopuuteri – Chocolate Soleil
Marc Jacobs Shameless Bold Blush –  212 Outspoken

NYX Professional Makeup Duo Chromatic Illuminating Powder – Lavender Steel
Nyx Professional Makeup Cosmic Metals Lip Cream – Fucsia Fusion

*-tuote saatu blogin kautta

Ilmeeni, kun tämä postaus hävisi juuri, kun olin sitä julkaisemassa ja jouduin aloittamaan alusta.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*