Header img

Mikä ihmeen Buffy?

16/08/2017

Minä olin joskus pienenä netissä nimimerkillä Buffy. Sehän johtui tietysti tv-sarjasta Buffy -vampyyrintappaja, joka oli silloin 12-13 -vuotiaana aika kova juttu. Nimimerkki oli minusta tietysti hirmuisen omaperäinen! Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ole tv-sarjasta eikä nimimerkistä vaan Lushin kuorintapalasta – Buffysta.

Ja tässä kohtaa voinee kysyä, että mikä ihmeen kuorintapala?

Monille vartalokuorinnat on varmasti tuttuja. Yleensähän kuorinta-aine on joko tuubissa tai purkissa. Eli siis sellaista rakeista voidetta, jota ihoon hieromalla kuollut ihosolukko kuoriutuu pois. Kuorintapala onkin siis vartalokuorinta kiinteässä muodossa. Ihan järkyttävän kätevä keksintö! Oli siis pakko käydä se Lushilta ostamassa, kun siitä ensimmäisen kerran kuulin. Olen muuten aikaisemminkin tykännyt näistä Lushin palainnovaatioista, kuten palashampoosta ja pala-aurinkovoiteesta!

Palaa siis hierotaan suihkussa iholle, jolloin kuorivat rakeet kuorivat ja shea- ja luomu kaakaovoi taas kosteuttavat ihoa. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Palaa on mukava hieroa erityisesti reisiin, jolloin selluliitit saa kyytiä. Ja minua miellyttää kovasti iholle jäävä ihana tunne, kun pala tekee iholle kosteuttavan pinnan. Eipä ole kiire rasvapurkille suihkun jälkeen! Kuorintapla sopiii siis hyvin myös kuivaihoisille.

Buffyssa kuorivina rakeina toimii jauhettu riisi, manteli ja adukipavut. Rakeet ovat juuri sopivan kokoisia ja karkeita, jolloin ihosta tulee superpehmeä. Buffyn tuoksu on mielestäni hyvin lushmainen ja jotenkin tykkään siitä. (En osaa ehkä paremminkaan selittää). Tuoksu koostuu Buffyn sisältämästä kaakaovoista, mantelista sekä laventeliöljystä. Täytyy melkein siis itse kokea, että ymmärtää miltä tämä pala tuoksuu. Joka tapauksessa minun nenälleni sopiva tuoksu.

Olen täysin rakastunut Buffyn silottavaan ja kosteuttavaan vaikutukseen. Se on kätevä käyttää, kun sillä voi suoraan hieroa ihoa ja se on myös hyvin riittoisa.. Mikäli myös sinä kiinnostuit, niin Buffy -kuorintapala 95g pala maksaa Lushin verkkokaupassa 13,95€ ja isompi 200g pala 19,95€. Myös Lushin kivijalkamyymälöistä löytyy Buffya! Palatuotteet on olleet todella käteviä matkalla, joten en voi kuin suositella kokeilemaan. Mulla on ollut nyt käytössä myös Montalbano palashampoo, joka oli Buffyn kanssa kesän mökkireissulla mukana.♥ Ihana sitruunan tuoksuinen hiustenpesupala!

Montalbano ja Buffy

Oletko sinä jo kokeillut kuorintapalaa?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*