Header img

Kesän 2017 suosikit

14/08/2017

Niin se vaan syksy lähestyy ja ilmeisesti koulutkin ovat jo alkaneet. Nyt onkin siis hyvä vilkaista, millaisia suosikkeja kesän aikana muodostui ja mitkä tuotteet säväytti. Kesällä pääsinkin kokeilemaan niin paljon kivoja minulle uusia juttuja ja niiden seassa olikin myös minua positiivisesti yllättäneitä tuotteita!

Tässä siis kesän 2017 suosikit:

(Kevään suosikit voit kurkata tästä.)

Lierac Hydragenist Nutri-Plumping Balm -huulivoide*

”Ravitseva huulivoide, joka palauttaa huulten täyteläisyyden”
Sain huulivoiteen PR-näytteenä ja se on ollut mielettömän hyvä kesän kuivattamille huulille. Mulla ainakin huulet kuivuu kesäisin auringossa, joten tämä Lieracin huulivoide on pelastanut minut usein. Voide sisältää rauhoittavaa ruusuvahaa ja ravitsevaa karitevoita, lisäksi molemmat myös suojaavat huulia. Erityisesti tykkäsin voiteen huulituntumasta, kun se teki huulista ihanan pehmeät. Tämä versio on väritön, mutta voiteesta on saatavilla myös sävyllinen versio, jossa sävy muuttuu huulien pH:n mukaan. Sellainen on ehkä pakko saada! Lieracia saa ostettua apteekeista.

Hawaiian Tropic Protective Dry Srpay Oil -aurinkoöljy

Ostin tämän aurinkoöljyn Tallinnan reissulta. Hawaiian Tropicilla on useita aurinkoöljyjä, mutta tätä akrylaatitonta versiota en ole Suomesta ainakaan bongannut. Hawaiian Tropicin tuoksu on mulle yhtä kuin kesä. Yleensähän en siis ole kookostuoksujen fani, mutta aurinkosuojaan se vain kuuluu. Spf 15 on mun hipiälle riittävä Suomen olosuhteissa ja öljy kosteuttaa ihoa hyvin! Aurinkohan nimittäin kuivattaa ihoa ihan älyttömästi, vaan eipä ole öljyn kanssa ollut kuivumisongelmaa. Levitys käy näppärästi suihkepullosta ja kuivaöljy koostumus ei jätä ihon pintaan tahmaa, vaikka öljyn tapaan pieni öljymäinen fiilis jää.

MAC Mineralize Skinfinish – Soft & Gentle

Lentokentältä Mizz Annien suosituksesta hankkimani MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle on kesän paras highlighter. Juuri sopivan sävyinen kesään ja lopputulos on vaan niin kaunis! Sopii mun ihonsävyyn, olipa siinä päivetystä tai ei (toisin sanoen siis ei päivetystä, koska ei mulla kyllä kasvot juuri rusketu). Yksinkertaisesti upea, toimiva ja ah, niin ihana! Koostumus on super hyvin levittyvää ja hohto näkyy upeasti!

MAC Prep+Prime – Fix+

Alkuvuoden aikana innostuin hirveästi erilaisista suihkeista ja myöskin monien bloggaajien hehkuttama MAC Fix+ tuli hankittua. Auttaa meikkiä pysymään paremmin, erityisesti kesähelteillä (HAHAHA! Mitkä helteet?) ja töissä. Erityisen suuri plussa Fix+:lle myös ihanasta raikkaasta tuoksusta ja supertoimivasta pumpusta. Suihke toimii niin pohjusteena, kuin meikin kiinnitys ja freesaus tarkoituksessa. Voi siis suihkia huoletta vaikka useammin!

Everyday Minerals Semi-Matte Base – 1N*

Tämä on minut täysin ällikällä lyönyt meikkipohja. Everyday Mineralsin Semi-Matte Base, joka siis peitti jopa minun aknearvet. Tekee ihanan luonnollisen ja kuulaan lopputuloksen, siitä huolimatta että tasoitti ihon sävyä radikaalisti. Everyday Mineralsin meikkipohjasta voi lukea lisää sen omassa postauksessa. Aivan mahtava kesämeikkipohja, nestemäisten meikkivoiteiden tilalle!

Oliko sulle tuttuja suosikkeja tässä?

*-tuote saatu pr-näytteenä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*