Header img

Itävalta – Wienin parhaat ostospaikat

11/08/2017

Tässä olisi nyt lupaamani postaus parhaista Wienin ostospaikoista. Jos siis olet suuntaamassa Wieniin ja haluat käydä niin vaate- kuin kosmetiikkaostoksilla, kannattaa tämä postaus lukea. Metro on ehdottomasti kätevin tapa liikkua Wienissä, joten olen myös kirjoittanut ostospaikkojen metropysäkit.

Wienistä löytyy paljon kosmetiikkaa myyviä liikkeitä. Müller on tavaratalo, joista löytyy kattava kosmetiikkaosasto. Markettikosmetiikkaa löytyy pienistä Bipa nimisestä marketeista ja pelkästään kosmetiikkaa myyviä ketjuja ovat Douglas ja Marionnaud.

Shopping City Süd

Oma suosikkini oli ehdottomasti suuri ostoskeskus Wienin ulkopuolella. Shoppin City Süd, jossa oli mielettömän suuri määrä eri liikkeitä. Shopping City Südsiin pääsee kun menee U6 metrolla Siebenhirteniin, josta on ilmainen bussikyyditys ostoskeskukseen. Kosmetiikasta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti käydä NYXin omassa liikkeessä, josta löytyy todella laaja valikoima kosmetiikkaa. Muita kosmetiikkaliikkeitä ovat Kiko, L'Occitane, Lush, MAC, The Body shop ja Yves Rocher. Vaateliikkeitäkin löytyy niin merkkiliikkeitä, kuin edullisempia ketjuja. Kauppakeskuksessa vieraillessa kannattaa myös käydä pyörähtämässä Primarkissa, josta löytyy hyvin edullisesti vaatteita ja asusteita. Kannattaa myös poiketa Lindtin myymälässä ostamassa taivaallista (Sveitsiläistä) suklaata!

NYX Professional Makeup Shopping City Süd

Ringstrasse-Galerien

Mikäli mielii hieman fiinimpää ostokokemusta ja etsii hieman hintavampia merkkejä, kannattaa suunnata metrolla Karlsplatziin. Pienen matka päässä asemalta on Ringstrassen-Galerien, joka on hieman elegantimpi ostoskeskus. Siinä kun katseltiin kullattuja yksityiskohtia ja vihreää marmoria, niin todettiin, ettei taida olla ihan meidän ostospaikka. Hienoja liikkeitä kuitenkin ja onhan koko ostoskeskuskin upean näköinen! Enkä muuten saanut sitä oikein kuvaan vangittua, mutta kurkkaappa googlesta!

Ringstrassen-Galerien

Mariahilfer Strasse

Wienissä yksi parhaista shoppailupaikoista on Mariahilfer Stasse -ostoskatu. Kadun varresta löytyy kaikki isoimmat vaateketjut ja tietysti myös vähän päälle. Mariahilfer Strassen toisessa päässä sijaitsee Westbahnhof -metroasema ja toisessa päässä taas Museumsquartier. Itse käytiin kahteen kertaan kävelemässä katua pitkin ja molemmilla kerroilla löytyi ostettavaa.

Nägele & Strubell Grabenilla

Keskustan alueelta toki löytyy myös kauppoja, joten kun nousee metrosta Stephansplatzilla, niin tulee aivan ydinkeskustaan. Esimerkiksi Grabenilta löytyy Nägele & Strubell, josta kerroinkin jo shoppailuvideolla. Keskustassa on myös piste, jossa voi täyttää vesipullonsa juomakelpoisella vedellä. Me nimittäin juotiin Wienissä hanavettä, eikä meillä ollut mitään vatsaongelmia. Toki me siis myös syötiin probiootteja koko matkan ajan, mutta hanavesi oli ainakin meidän mahalle turvallista. Se on kuitenkin vuoristosta tulevaa lähdevettä, joten ei varmaan sen parempaa oikein hanavesi voi olla.

Tässä myös videolla esiteltynä mitä muuta kuin kosmetiikkaa tuli Wienistä ostettua.

Jos sulla on jotain vinkkejä Wienin ostospaikoista, niin laita ihmeessä kommenttia tulemaan! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*