Header img

Kukasta inspiroitu NYX -meikki

09/08/2017

Blogissa on nyt nähty pariinkin otteeseen erilaisia kukkameikkejä. Tällä kertaa meikissä ei itsessään ole käytetty kukkia, mutta värit on peräisin pihalla kasvaneesta ruskoliljasta. Ruskolilja on ehkä yksi mun suosikkikasveista, joita tässä meidän pihalla kasvaa. Siinä on niin kauniit värit, joten täytyihän ne värit sitten saada meikkiinkin mukaan.

Keväällä Helsingin reissulla ostinkin NYX Ultimate Brights paletin, josta löytyi täydelliset sävyt ruskolilja -meikkiin. Paletista löytyy kattavasti mattasävyjä ja myös jokunen vähän kimaltavampikin. Pigmentit ovat NYXin tapaan hyvät, joten paletti tulee varmasti olemaan jatkossakin monissa meikeissä. Kaiken lisäksi se on melko näppärän kokoinen, joten on myös kätevä ottaa matkalle mukaan. Voi sitten tehdä vähän räväkämpiäkin meikkejä reissun päällä!

NYX Ultimate Brights

Sitten se meikki. Luomille tosiaan laitoin keltaista, oranssia ja punaista sävyä paletista. Niillä sain luotua tuollaisen ”liukuvärjäyksen” mikä kukastakin löytyy. Punertavien luomivärien kanssa mulla ehdoton on vahva rajaus, koska muuten silmät saattaa jäädä vähän itkuisen näköisiksi. Toisaalta, tuo kellertävä sävy myös häivytti sellaista vaikutelmaa kivasti.

Huulilla on Essence longlasting lipstick sävyssä Coral calling. Yksi mun suosikkipunista ja sopii loistavasti niin moneen meikkiin. Ja meikkipohjahan on tehty Everyday Mineralsin Semi-Matte pohjalla, josta voi lukea lisää sen omassa postauksessan. Poskille päätyi paletin kanssa samalta reissulta ostamani NYX Ombre poskipuna sävyssä Soft Flush, tosin valotus näköjään tahtoo syödä sävyn poskilta, eikä se oikein kuvissa tule esille.

NYX Ombre Blush – Soft Flush

En millään haluaisi vielä uskoa, että kesä alkaa olla jo lopuillaan. Kelit on tosin olleet nyt paremmat kuin koko kesän aikana, mutta niinpä se taitaa aina tässä elokuun alussa olla. Syksyä odotellessa. Ihanaa elokuuta kaikille! ♥

Voit käydä myös kurkkaamassa aikaisemmat kukkameikki postaukset:
Kukkameikkiä 60-luvun fiiliksellä
Terälehden silmäkulmassa juhannukseen

Meikissä käytetyt tuotteet:
Too Faced Shadow Insurance
Make Up Store Loose Powder – Milk
Too Faced luomiväri – Ivy
NYX Ultimate Brights – Keltaista, oranssia ja punaista
Sensai Eyeliner – Musta
Lumene Nordic Chic kulmakynä – 2
Artdeco Soft Eye Liner Waterproof – 10
Everyday Minerals Semi-Matte Base – 1N Ivory
Everyday Minerals Face hohdepuuteri – Polished
Too Faced aurinkopuuteri – Chocolate Soleil
NYX Ombre Blush – Soft Flush
Essence longlasting lipstick – Coral calling
Essence The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlitimed

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*