Header img

Meikkiä ja tekstuurilakka

17/08/2013

Tottakai viime postauksessa esiteltyjä YSL:n tuotteita piti päästä testaamaan. Ja päätinpä testata siten, että tekin pääsette näkemään lopputuloksen. En tehnyt meikistä kovinkaan tummaa, sillä hain enemmän päivämeikki lookia. Tässäpä siis lopputulos:

Ylemmässä kuvassa näkyy hyvin tuo poskipunan tekemä hehku. Mutta koska tuossa kuvassa nyt ei hirveämmin luomimeikki näy, niin tässä vielä toinen silmät kiinni otettu kuva:

Pisamia tulee aina näin kesällä, enkä niitä edes yritä peitellä. Siinäpähän ovat. Onneksi on maanantaille varattu kampaaja-aikakin, kun nuo hiukset alkaa taas näyttää kaipaavan sitä!

Meikkivoitde: Dior Nude Fluide sävy 010(se vaalein)
Poskipuna: YSL:n Blush Radiance sävy 4.
Luomivärin pohjuste:Artdeco
Luomen sisänurkassa MUS(Make-up store) microshadow satin
Ulkonurkalla ja alaluomella YSL:n Pure Chromatics molempia violetteja sävyjä.
Silmien rajaus: Sensain Liquid eyelinerilla Black
Sisärajaus Estee Lauderin Double Stay silmänrajauskynä Black.
Ripsissä IsaDoran Big Bold mascara Black
Kulmissa MUS:n Tri Brow Colorin kahta ruskeaa/valeaa sävyä sekoitettuna.
Puuterina MUS:n Loose powder Milk
Huulissa Eveline Cosmeticsin huulikiilto.
Kuva tuotteista:

Meikissä käytetyt tuotteet

Torstaina illalla pääsin myös lakkaamaan kynnet tuolla IsaDoran Sugar Crush tekstuurilakalla ja yllätyin positiivisesti, vaikka olen kuullut vain hyvää kyseisestä tuotteesta. Ei voi muuta sanoa kuin että rakastuin!

Isa Dora Sugar Crush lakka, sävy 100 Diamond crush

Kynsissä on kaksi kerrosta kynsilakkaa, pahoittelen minun nysäkynsiäni, mutta töitten takia ne on pidettävä lyhyenä. Lakka on juuri sitä mistä pidän. Kimalteleva, sopivan karhea ja kaiken tuon lisäksi kestävä! Nyt on lauantai ja takana on mm. sängyn kantoa uuteen kämppään, eikä kynsilakasta ole lähtenyt palaakaan. Aion todellakin hankkia muitakin sävyjä. Tää on vaan niin mahtava! Levityskin oli yllättävän helppoa, vaikka lakkaustaukoa on ollut monta kuukautta. Suosittelen kaikille kimalluksesta tykkääville!

Toki kävin myös käyttämässä alekuponkini Sokoksella. Pitkään mietin tämän ja YSL:n luomiväripaletin välillä, mutta tässäpä tuote jonka otin mukaani harkinnan ja tutkailun päätteeksi:

Lancome Hyponse Doll Eyes, sävy Do2  Reflet D’améthyste

Lancomen Luomiväristä myöhemmin lisää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*