Header img

Ostoksia pitkästä aikaa

14/08/2013

Kävin tosiaan Sokoksella hieman ostoksilla ja löysinkin alesta kivoja löytöjä. Ostin YSL:n poskipunan, sekä luomiväripaletin. Lisäksi normihintaan ostin Duroyn kasvosilkkipaperia sekä Isa Doran tekstuurikynsilakkaa.

Ostokset. YSL:n tuotteet olivat molemmat -50%

YSL:n Pure Chromatics luomiväriä voi käyttää joko kuivana ja märkänä. Minulla on aikaisemminkin ollut YSL:n luomivärejä ja huulipuna, joten tiesin että luomiväreissä on  hyvät pigmentit. Värit ovat yllätys yllätys, kimaltavia/metallinhohtoisia. En vaan voi sille mitään et kaikki kimaltava oikein vetää puoleensa. Tuo vihreä ei ehkä ole ihan minun väri, mutta muut vaikutti oikein kivalle. Metallinhohto myös auttaa siinä, ettei meikistä saa mustelman näköistä, niinkuin joskus tuollaisen tummanvioletin kanssa voi käydä. Mukana oli myös kaksi eri aplikaattoria, kuivaan käyttöön, sekä tuollainen kumisen tuntuinen märkään käyttöön.

YSL Pure Chromatics, sävy 4.

Kokeilin värejä sitten käteen kuivana ja märkänä. Kovinkaan suurta eroa ei ollut, mutta toki värit olivat intensiivisemmät kosteana. Valkoinen karisi aika paljon kuivana, mutta märkänä tätä ongelmaa ei tietenkään ollut.

Värit kuivana

Ja märkänä.

Tuo jälkimmäinen ei näytä kovinkaan siistiltä. Kameran kanssa oli hieman tarkennusongelmia ja muutenkin vähän suttuiseksi meni tuo viimeinen väri.

YSL Blush Radiance poskipuna oli väriltään juuri sitä mistä tykkään. Eli melko viileä pinkki. Tuossa on mattaa ja kimaltavaa väriä. (Yllätys taas, että sitä kimaltavaa). Tarkoituksena toki siveltimellä sekoittaa hieman molempia. Pigmenttiä olisi ehkä saanut olla aavistuksen enemmän, mutta oikeastaan sitten vasta varinaisessa käytössä huomaa sen paremmin.

YSL Blush Radiance, sävy 4

Yritinpä sitten testata käteen myös tästä molempia sävyjä, mutta en meinannut saada niitä oikein kuvaan ikuistettua. Toivottavasti tästä nyt kuitenkin edes jotain selvää saa.

Kyllä siinä jotain näkyy jos tarkasti katsoo

Kynsilakkaa en vielä ole töiden takia päässyt testaamaan, mutta huomenna onkin sitten viimeinen vuoro ennen viiden päivän vapaita, joten todellakin kokeilen tuota lakkaa tuossa vapaiden aikana! Tulen sitten tänne kertomaan miltä näytti! Kasvopaperit varmasti pääsevät myös pian testiin, en olekaan aikaisemmin tämmöisiä käyttänyt, vaikka paljon olen niistä hyvää kuullut.

Huomenna sitten käyn tutkimassa lisää Sokoksen tarjontaa, jos löytäisin jotain kivaa mitä ostaa sillä alekupongilla! Diorin luomiväripaletti on pyörinyt mielessä, mutta vinkkejä otetaan vastaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*