Header img

Bad make-up day

19/08/2013

Kaikilla on varmaan joskus sellainen päivä, nimittäin bad make-up day. Joskus saattaa ollaihan vaan bad liner day. Tänään minulle sattui Bad make-up day, kun kokeilin uutta Lancomen luomiväripalettiani. Jokatapauksessa tässäpä esittelyä Lancomen luomiväripaletista, josta edellisessä postauksessa jo kerroinkin.

Hypnose Doll eyes. Reflte D’améthyste

Värit ovat siis ihania kimaltelevia, mutta tuo tummemmat olikin mattaisempia kuin kuvittelin, tai ne on oikeastaan enemmän sellaiset vähän helmiäiset. Tässäpä kuvaa väreistä iholla:

Tottakai halusin luomiinikin kokeilla, mutta epätoivo iski kun silmät alkoivat näyttää siltä, että joku olisi nyrkillä silmäkulmaan motannut. Tunkasin ulkonurkkaan vähän mustaakin, mutta sekään ei auttanut. Luomiväri ei häivyttynyt nätisti. Totesin että ainakin tuo Artdecon luomivärinpohjuste saa lähteä ja hankin tilalle jonkun toisen. Kuitenkin kun sain meikin muuten valmiiksi, keksin vielä lisätä tummempaa luomiväriä vähän pidemmälle luomea ylöspäin ja jotain tapahtui, meikki ei enää näyttänytkään niin kamalalta. Se oli helpotus, en ollutkaan menettänyt meikkaustaitoani ihan kokonaan. Tässä kuvaa lopputuloksesta:

Tuleeko teille joskus bad make-up day tai bad liner day?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*