Header img

Ilouutisia laktoosittomille!

20/08/2013

Tai siis ei kai tämä nyt monillekaan enää mikään uutinen ole, mutta minulle oli!
Nimittäin laktoositonta maitosukltaata saa kaupoista! Googlailun perusteella sitä on saanut kaupoista jo vajaan vuoden, mutta miksi minä en ole sitä huomannut? Ajattelin siis hehkuttaa asiaa täällä blogissani, jos vaikka joku muukin on ollut uutispimennossa.

Sain levyn mummoltani ja ajattelin ensin sen olevan ihan normaalia suklaata, kunnes silmään osui tuo Laktoositon logo tuossa. Hihkuin riemusta! Tavallista suklaata en ole uskaltanut syödä kerrallaan kuin pari palaa, nyt voi nauttia vähän enemmän ja miten paljon tämä helpottaakin monien leipomusten tekemistä!

Mutta entäs se maku? Kuulemma laktoositonta suklaata on saanut jo pitkään kaupasta, mutta se on maistunut pahalle. Sanonpa vain, että tämä ei maistu pahalle. Ei ollenkaan. Koostumus on vähän sellainen nougatmainen, mutta maistuu ihan tavalliselle Brunbergin suklaalle. Eihän tämä toki Fazerin sinistä päihitä, mutta kelpaa kyllä minulle! Tuleekohan tässä nyt sitten lisää kiloja kun alkaa mättämään suklaata, enemmän kuin sen pari palaa?

Hinnasta en osaa vielä sanoa, pitääkin käydä asiaa tutkimassa kaupassa, mutta mitä väliä, kun se on laktoositonta suklaata!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*