Header img

Smokey eyes 2.0

26/08/2013

Viimein sain kuvattua ohjeet smokey eyes -meikin tekoon. Sunnuntai-iltana oli ylimääräistä aikaa ja tänään sairaslomaillessa voikin sitten tämän postauksen toteuttaa. Olkapääni kun päätti viime viikon loppupuolella tulehtua, joten sairaslomalla olen ollut torstaista asti. Jokatapauksessa tässäpä tulee:

Mattamusta Smokey eyes -meikki

Silmämeikki kannattaa tehdä ennen muuta meikkiä, sillä mustan luomivärin karistessa ei tarvitse miettiä meikkipohjan pilaantumista.
Laitan loppuun myös käyttämäni siveltimet, jos haluaa sieltä katsoa millaisilla välineillä tämä on tehty. Lopussa on myös meikkipohjaan käytetyt tuotteet, jotka eivät tässä ensimmäisessä kuvassa näy.

Käyttämäni tuotteet

Make-up store microshadow Pollution
Make-up store Loose Powder Milk
Fräulein 38 Gel eyeliner black
Isa Dora Big Bold mascara
IsaDora eye shadow fix
Sensai liquid eyeliner
Make-up store matt Black kynä.

Pohjusta luomet kulmakarvoihin asti ja taputtele päälle puuteria. Puuterin käyttö on tärkeää luomivärin häivyttämistä varten. Käytin IsaDoran eyeshadow fix ja Make-up store Loose powder Milk.

Laita koko liikkuvalle luomelle mustaa luomiväriä. Tässä käytetty Make-up storen Pollution väriä.

Häivytä luomiväriä varovasti. Häivytys kannattaa tehdä kulmaluuta mukaillen, ettei luomiväri karkaa liian ylös. Muista myös välillä avata silmää, jotta näät mihin asti väri on häivyttynyt. Kannattaa aloittaa pienesti ja tarvittaessa jatkaa ylöspäin

Rajaa silmäluomen ylä- ja alareuna silmänrajauskynällä ja levitä luomiväriä pienellä siveltimellä myös alaripsien tyveen. Tässä käytetty Make-up store matt black silmänrajauskynää.

Häivytin tässä luomiväriä vielä hieman ylemmäs ja häivytin myös alarajausta alaspäin. Vahvistin vielä rajauskynällä silmän rajausta ja tein geelilinerilla yläripsien tyveen rajauksen. Gel linerina käytin Fräulein 38 lineria.

Sitten vain kulmat ja ripsiväri. Itse laitoin myös tekoripset, sillä omat eivät näyttäneet juuri miltään mustaa luomiväriä vasten. Liimasin nauharipset Duo liimalla. Tekoripsien liimaamisen jälkeen tein vielä liquid linerilla rajauksen, joka häivytti tekoripsien rajan. Ja valmista on! Alla vielä kuva silmät kiinni.

Koska olen kuitenkin itse niin glitterin ja kaikenlaisen hohdon perään, niin jatkoin vielä tästä omaan metallinhohtoiseen versioon. Tein tottakai myös pohjan. Käytin siis lisäksi näitä tarvikkeita:

YSL Blush Radiance sävy 4.
Make-up store microshadow Satin
Make-up store cypershadow Crow
Make-up store tri brow color
Dior Nude Fluide 010
Make-up store compact powder Chocolate

Levitin valkoista luomiväriä kulmiin asti ja siitä alaspäin. Metallinhotoista Crow luomiväriä laitoin mustan päälleja hävityin rajan valkoisen välillä. Yllä ja alla kuvat lopputuloksesta.

Kokonaisuudessaan meikki näytti tältä:

Huulissa on GOSHin Velvet touch huulipuna, sävy 134 Darling, jonka päälle taputtelin vähän irtopuuteria.

Loppuun vielä kuva siveltimistä joita käytin (ennen pesua):

Ylhäällä Dimoran kabuki, jota käytin irtopuuterin levitykseen niin luomille kuin kasvoille. Voi käyttää myös puutervippaa.
Vasemmalta oikealle.
Poskipunasivellin Shu Uemura,
Kulmasivellin Shu Uemura,
Kulmasivellin(jolla siis laitoin alarajauksen) make-up store,
Häivytysviellin Fräulein 38,
Luomivärisivellin Shu Uemura,
Häivytyssivellin Make-up store,
Luomivärisivellin make-up store,
Varjostussviellin Fräulein 38.
Kuvasta jäi uupumaan pieni sivellin jolla laitoin Gel lineria.

Oliko ohjeet hyvät? Olisitko kaivannut vielä jotain lisää?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*