Header img

Kuulumisia Kuopiosta

02/09/2013

Heippahei!
Lauantaina onnistuneesti muutin tänne Kuopioon. Hengissä siis ollaan edelleen. Osa tavaroista on vielä purkamatta (voi miksei ne vaan voisi itsestään mennä paikalleen?). Jokatapauksessa ensimmäisestä yöstäni täällä uudessa asunnossa kertoo hyvin facebookkiini sunnuntaiaamuna kirjoitettu tilapäivitys:

Ensimmäinen yö Kuopiossa vietetty. Ei voi kyllä sanoa nukkuneensa hyvin, kun aamulla vaille klo 6 alkaa hirveä tavaroiden roudaaminen ja intian? pulpatus tuossa ikkunan alla. Siitä kun päästään parin tunnin päästä, niin seuraavat saapuu roudaamaan tavaroitaan yläkertaan mm siten että pöytää vedetään pitkin lattiaa, niin että oikein pärisee. Ilmeisesti kämppiskin heräsi kun päätti ruveta huonettaan siivoamaan radio päällä ja ovi auki. Toki Ellie Gouldingiin on ihan kiva herätä, mut oisin voinu kyl ottaa pari tuntii lisää unta.”

Ei siis ihan mennyt putkeen se yö. Sunnuntaina olinkin ihan tappoväsynyt ja vähintäänkin harmissani siitä, kun joudun täällä olemaan. Koti-ikävä oli siis suuri.

Viime yö onneksi oli rauhallisempi, vaikka uni ei meinannutkaan vielä yhdenkään aikaa tulla. Aamulla kuitenkin heräsin reippaana kaatosateiseen päivään. Ja sateenvarjohan on Joensuussa.
Jäin vielä väärälle pysäkille ja meinasin eksyä. Onneksi puhelin pelasti ja olinkin aivan koulun lähellä, joten kerkesin ajallaan kouluunkin (litimärkänä tosin kun sitä sateenvarjoahan ei ollut).

Onneksi kotiin tullessa lähikauppassa piipahataminen piristi päivän, kun siellä tarjottiin heti salaattimaistiainen. Kassalla myyjä vielä ilmoitti opiskelijakortilla saavan -5% alennusta ja kaupan päälle sain vielä nenäliinapaketin. Opiskelijakorttia tosin joudun odottelemaan vielä parisen viikkoa, mutta kyllähän tuo nyt aika hyvä alennus on!

Lisäksi kävin koulun jälkeen kurkkaamassa Kuopion Sokosta, kun siellä oli tämä Kutsu kauneuteen -tapahtuma menossa. Ilokseni sain huomata Make-up Storella olevista alennetuista tuotteista joita hamstrasin sitten vähän enemmän. Kirjoittelen niistä mahdollisimman pian!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*