Header img

Arkimeikkipohja + kaikkea muuta

19/10/2013

Ajattelin nyt paljastaa teille, miten teen meikkipohjani arkisin. Tämä on siis sellainen perusmeikkipohja, jonka teen jokapäivä. Voin myöhemmin tehdä vielä tarkemman selostuksen kaikista meikkipohjan vaiheista, joita en siis todellakaan itse käytä päivittäin.

Tässä käyttämäni tarvikkeet meikkipohjan tekoon:

Ihan ensin siis tietysti kasvojen puhdistus, kasvovesi ja kosteusvoide. Sen jälkeen voi ruveta meikkipohjaa tekemään.
Laitan ensiksi meikkivoiteen (Dior, Nude 010). Levitän sen yleensä puhtailla sormilla ja joskus siveltimellä. Tällä kertaa levitin sen sormilla.
Meikkivoideen päälle lisäsin Bare Mineralsin Mineral Veil irtopuuteria(kuvassa vasemmalla) tuolla kabukilla.
Ja lisäsin vielä poskille irtopuuteria (Make-up Store Loose Powder Milk) puuterisiveltimellä. Yleensä laitan vain tätä MUSin irtopuuteria, mutta mikäli haluan hieman peittävämmän pohjan niin käytän myös Bare Mineralsia.
Valmis meikki ja meikkipohja näytti tältä:

Ulkona tuiskuttaa edelleen lunta ja luulenpa ettei tuo lumikerros ihan yhdessä yössä tule katoamaan. Olenkin tänään lämmittänyt uunia ja siinä säheltäessä toinen peukalon kysin katkesi. On muuten todella turhauttavaa, kun olet juuri saanut kynnet kasvatettua, niin napsahtelevat yksi kerrallaan poikki. Ei se auta kun kasvattaa takaisin. Elviksen kanssa ollaankin linnottauduttu sisälle ja tässä vielä kuvaa päivän kotiasusta:

Päällä perus ruskea toppi jonka päällä BikBokista ostettu neule. Jalassa jegginsit ja tietenkin villasukat! Kyllä näillä lämpimänä pysyy, tulkoon lunta niin paljon kun vaan jaksaa sataa(kuten tällä hetkellä kuvastakin näkyy).

Leikkimökki vanhempieni takapihalla

Vaan Elvistä ei lumipyryt haittaa, herra on tyytyväisenä köllötellyt sohvalla vieressäni, kun olen blogipostausta kirjoitellut. Kääntää vain välillä kylkeään.

Enää pari päivää lomaa jäljellä! En millään haluaisi palata masentavaan soluasuntooni. Varsinkin kun joudun nyt Elviksenkin jättämään tänne vanhempieni luokse hoitoon, kun kämppiksen takia en voi sitä enää takaisinkaan viedä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*