Header img

Minä vahingossa…

20/10/2013

Siis kyllä… Sorruin taas ale Make-Up Storeen. Mutku ne oli alessa! Ja kaupanpäälle sain vielä siveltimenkin! (Mulla kyllä on tommonen, mut siveltimiä ei voi koskaan olla liikaa.) Säästin siis taas huimasti rahaa, kun Joensuun sokoksella oli Make-Up Storen tuotteita 9€/kpl. Ostin siis kaksi Wonder Blushia (mineraaliposkipunaa) ja vielä kaksi eyedustia. Eyedustit olivat toki kalliimpia kuin Kuopiossa, mutta noita sävyjä ei enää Kuopiosta saanut. Muttamutta… tarkempaa esittelyä:

Make-Up Store Wonder Blush Goddess ja Cleopatra

Wonder Blush sävyt olivat Goddess ja Cleopatra. Goddess on tuollainen kylmä pinkki ja Cleopatra ihana koralliin taittava punainen. Tuollaista cleopatran väristä poskipunaa olen jo kauemman aikaa himonnut.

Pigmentit jälleen kerran loistavat. Ja nuo sävyt on vaan niin ihanat! Molemmat ovat siis sellaisia irtopuuteri poskipunia, eli irtonaisena ovat purkissa. On muuten todella miellyttävän tuntuiset iholla, todella samettiset.

Make-Up Store Eyedust Latin ja Lollipop

Eyedust värit olivat tuollainen sinisen violetti sekä kimaltava vaaleanpunainen. Sävyjen nimet Latin ja Lollipop. Pitkin vielä näitä hamstrata, mutta olen vaan niin rakastunut nyt näihin eyedusteihin, sillä niissä pigmentit on vaan niin loistoluokkaa.

Lollipop ei pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa, mutta on sellainen ihana vaaleanpunainen glitter. Latin on enemmän sellainen metallinhohtoinen violetti. Todella ihana sävy sekin. Näitä voisi varmaan käyttää yhdessäkin.

Koin ehkä pientä morkkista noista eyedusteista, mutta nuo Wonder Blushit maksaa normaalisti 22€ joten 9€ alehinta oli todella edullinen ja nuo sävyt vaan on niin herkulliset!  Make-Up Storen tuotteet ovat minulle muutenkin niin vastustamattomia hyvien pigmenttien takia ja tietysti myös siksi, että koulussamme käytettiin MUS:in tuotteita. Ovat siis minulle erittäin tuttuja ja turvallisia.

Onko teillä joku suosikkimerkki jota hamstraatte?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*