Header img

Viimeinkin messupostaus

15/10/2013
Jeffi & minä

Kävin lauantaina kauneusmessuilla, jotka siis ovat nykyään nimellä I love me -messut. En ole aikaisemmin päässyt niistä kirjoittamaan, vaikka syyslomalla olenkin, kun kouluhommia on ollut jonkun verran. Nyt kuitenkin päätin että jatkan niitä huomenna, että pääsen kirjoittamaan messuista. Olin messuilla meikkikoulun luokkakaverini kanssa. Käytiin yhdessä myös viime vuonna, joten tästä on tullut meille jo tavallaan tapa. Tuleepahan nähtyä edes kerran vuodessa, sillä ystäväni asuu Hangossa.

Messuilla oli ihan hirvittävän paljon ihmisiä ja tuntui että moni koju jäi katsomatta vain siksi, että siinä oli niin paljon ihmisiä ympärillä. Käytiin kuitenkin kauneuspuoli ystäväni kanssa aika tarkasti läpi ja sen jälkeen pyörähdettiin myös terveyspuolella. Ostokseni olivat erittäin niukat. Olin kyllä varautunut hieman suuremmalla budjetilla, mutta jotenkin messutarjoukset ei mielestäni olleet mitenkään erityisen hyviä. Tai ehkä olin odottanut enemmän. Tässä nyt kuitenkin ostokset ja ilmaisnäytteet jotka sain.

Inglotin luomivärin olin lisännyt listaan ihan vain siksi, että olen aina halunnut kokeilla kyseistä merkkiä. Ostin tuollaisen melko normiruskean, jota voi käyttää vaikka ihan arkimeikissä. Myyjä esitteli värin olevan yksi myydyimmistä, sävy on 402. Olin myös suunnitellut ostavani Zoyan lakkoja, sillä niitä olen himonnut niitä siitä asti kun näin niiden kuvan Päivin blogissa. Molemmat lakat on Pixie Dust lakkoja, jotka ovat tekstuurilakkoja. Tietenkin piti heti kokeilla toista niistä.

Oikea väri näkyy paremmin tuossa aikaisemmassa kuvassa. Eli on pikkuisen punaisempi väriltään, kuin mitä tässä kuvassa näkyy. Ei tämä ihan niin karheaa ole kuin IsaDoran sokerilakat, mutta pieni karheus tässä on tunnettavissa. Jokatapauksessa aivan upean näköinen lakka ja tykkään todella paljon! Loput ylemmässä kuvassa olevista tuotteista onkin sitten ilmaisnäytteitä. Moroccan oil teki erittäin hyvän promon jakamalla kasseja, joissa oli sisällä testipurkit heidän öljyistä. Kiva päästä kokeilemaan tätä tuotetta, josta on jo pitkään kohistu. Robert Piquet tuoksunäytteen sain bloggaajamiitissä helliniltä. Lisäksi sain Gayan puhdistusmaidosta näytteen. Gayakin on minulle vielä täysin tuntematon sarja.

Minulle on nyt iskenyt joku ihan hirmuinen kynsivillitys! Olen jo katsellut kaikkia kynsikoristelutarvikkeita joita aion ostaa. Yksi ehdoton on dotting tool. Saa nähdä mitä tästä vielä tulee kun rupean kynsien kanssa räpeltämään.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*