Header img

LivBoxin tutkimista

12/08/2014

Olen viimein palannut lomareissultani. Päivittelin Instagramia ahkerasti reissun ajan ja olen muutenkin tykästynyt kovasti tuohon palveluun. Lomareissu oli mahtava ja juuri sellainen kuin sen pitääkin. Sain nähdä ihania ystäviä, shoppailla, ottaa aurinkoa ja tavata bloggaajia. Teen vielä myöhemmin tarkemman reissupostauksen ja ajattelin myös kuvata reissuostokset videolle, mutta nyt voidaan keskittyä siihen olennaiseen eli elokuun LivBoxiin.

Mizz Annie, joka myös ystävällisesti majoitti minut, pyysi minua avecikseen LivBoxin järkkäämään tilaisuuteen ja olin erittäin innoissani siitä! Kerron tuosta tilaisuudesta lisää sitten varsinaisessa reissupostauksessa, mutta LivBoxin väki oli niin ihana, että lähettivät myös minulle elokuun boxin! Ja mikä parasta, kotiin palatessa se oli jo täällä odottamassa!

Boxi sisälsi vaikka mitä kivaa, sillä tässä kuussa boxissa oli bloggaajien valitsemia tuotteita. Olipa niistä yksi myös tämän ystäväni Annien valitsema tuote. Pakko myöntää, ettei ihan kaikki nuo bloggaajat kuulosta tutulta. *Shame on me* Mutta oli miten oli, niin kivoja tuotteita ne on kaikki!

Konjac Spongeen olenkin jo päässyt koukuttumaan ja pahasti. Tuntuu ettei kasvoja voi enää pestä ilman Konjac -sientä. Niinpä olinkin erittäin iloinen, että sain uuden boxissa. Edelliset alkaakin nimittäin olla pian jo roskiskunnossa. Kokemuksiani Konjac -sienestä voit lukea TÄÄLTÄ (vaikkakin kyseessä on eri merkkinen, mutta samaa ainettahan ne on!)

Batisten XXL Volume -kuivashampoo pääsee heti huomenna testiin. Olen vannoutunut Four Reasonsin kuivashampoon(hiuspuuterin) käyttäjä, joten on virkistävää kokeilla jotain muuta merkkiä. Ja jos Annie pitää siitä, ei se voi ihan susi olla.

Siihen se riemu sitten vähän lässähtikin. Loput tuotteet, kun sattuvat sisältämään akrylaattijohdannaisia. Voi itku! Cliniquen All about eyes -silmänympärysvoide, The Body Shopin Honeymania -vartalovoi sekä täysin yllättäen Lumenen Arctic sun -aurinkopuuteri.

Tuo Lumenen tuote on nyt sitten minun tiedoillani ensimmäinen kuivatuote, joka sisältää akrylaatteja. Olen tähän mennessä tyytyväisenä tuudittautunut siihen uskoon, ettei kuivatuotteissa yleensä käytetä akrylaatteja, mutta näköjään näinkin voi käydä. Sinällään ei ole yllätys että se on Lumenen tuote, sillä olen jo hyvän aikaa jättänyt Lumenen kasvovoiteet ja nestemäiset tuotteet huomiotta, sillä poikeuksetta ne ovat kaikki sisältäneet akrylaatteja. Näköjään pitää olla jatkossa tarkkana myös kuivatuotteiden kanssa.

Polymethyl Methacrylate

Jos en olisi akrylaattiallergikko, niin olisin ollut erittäin innoissani tästä boxista ja ihan kaikki tuotteet olisi tullut käyttöön. 150 lukijaakin lähestyy, joten voi olla, että keksin jotain kivaa kunhan merkkipaalu tulee täyteen. Voi olla, että myös nämä kolme tuotetta liittyvät siihen.

Niille jotka eivät tiedä mikä LivBox on niin tässä lyhykäisyydessään laatikon idea:
-Laatikon voi tilata itselleen ja se tulee kotiin kerran kuussa. Hintaa boxilla on 15,90€/kk toimitettuna.
-Laatikossa on joka kuukausi 4-6 kosmetiikkanäytettä ja sisältö on aina yllätys. Et siis tiedä etukäteen mitä saat.
-LivBoxin avulla pääset tutustumaan uusiin tuotteisiin ja testaamaan mahdollisesti sellaisiakin tuotteita, joita et ole tullut edes ajatelleeksi.

LivBoxin voi tilata itselleen tai vaikkapa lahjaksi TÄÄLTÄ.

Käykäähän kurkkimassa Instagarmissa, mitä kaikkea blogissa on luvassa ja sieltä pääsee seuraamaan vähän enemmänkin minun muuta elämää! Nimimerkki on mariaglow1

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*