Header img

Ensikosketus epilaattoriin

04/08/2014

Hei, olen Maria 25v ja en ole koskaan aikaisemmin käyttäny epilaattoria. Kuitenkin niin paljon hyvää siitä kuulleena sekä sheivaukseen kyllästyneenä, menin ja ostin tuo vehkeen.

Kysessä on Remingtonin smooth&silky epilaattori. Hintaa tällä oli 69,90 ja kyseessä oli citymarketin plussa tarjous, normaalihinta tälle on 89,90€. Paketissa normi epilaattoripään lisäksi tulee lady shave, sekä erilaisia vaihtopäitä joilla saa pienennettyä pinsettien määrää. Kaiken tämä lisäksi mukaan tulee myös kuorintahanska sekä trimmeri esimerkiksi kulmakarvoille. Sitä en ole vielä ehtinyt testaamaan.

Pakkauksen sisältö. Kuvasta puuttuu mm. laturi

Laitetta voi käyttää myös märälle iholle sekä suihkussa. Ohjeissa kuitenkin luki ettei tuotetta tule upottaa veteen, joten mitenköhän tuon suihkukäytön laita sitten on. Yhdellä latauksella pitäisi pystyä käyttämään laitetta 40min ajan. Joten akusta riittää useampaankin kertaan.

Vaihtopäät

Kuvassa on yläpuolella kaksi lähes samannäköistä päätä, toisessa on vain tuollaiset hierovat nystyt, joiden olisi ilmeisesti tarkoitus vähentään kipua. Alla sitten tuo herkemmille ja pienemmille alueille tarkoitettu pää, sekä lady shave pää.

Jokaiselle joka aikoo käyttää epilaattoria, kannattaa kuoria epiloitava alue ensin sekä epilointien välillä. Tämä vähentää sisäänkasvaneiden karvojen todennäköisyyttä!

Pikkutrimmeri

No entäs se kipu sitten. Ensikertalaisena voin sanoa, että kyllä muuten koskee! Toki säärikarvat olivat liian pitkät epilointiin, mutta en jaksanu sehivata niitä ja sitten taas odottaa päiviä, että pääsisin epiloimaan ne vaan tätä piti päästä testaamaan heti. Tiedättehän, kun ihmisillä on refleksi siirtää käsi pois, mikäli se aiheuttaa kipua. No minä jouduin taistelemaan tuota refleksiä vastaan niin kovasti, että käsi ihan tärisi kun epiloin ensimmäistä säärtä. Vaikka miten henkisesti koitin valmistautua niin en meinannut millään saada pidettyä epilaattoria tarpeeksi lähellä jalkaa, vaan piti ihan oikeasti taistella!

Toinen jalka menikin sitten kätevämmin. Halusin tehdä sen mahdollisimma nopeasti, joten hampaita purren toinen jalka meni vähemmän kivuliaasti ja melko nopeasti. Mutta kyllä se silti koski. Oikeasti. Ajatuskin siitä, että joku epiloi kainaloitaan tai bikinirajaansa saa karvat nousemaan pystyyn (vaikka kyllä siihen kuulemma tottuu.) Se hyvä puoli tässä kyllä on, ettei tämä ärsytä ihoa kuten esimerkiki vahaus, sillä tämä nyppii tasan vain ne karvat.

Epiloinnista on nyt vajaa 2 viikkoa ja sääret ovat edelleen melko sileät. En saanut ihan kaikkia karvoja epiloitua(koska en vaan pystynyt silloin niin tarkkaan työhön) vaan viimeistelin jalat sheivaamalla. Mikään ei ole aikaisemmin pitänyt karvoja yhtä pitkään poissa, joten KYLLÄ olen äärimmäisen tyytyväinen! Kesä on todellakin pelastettu, kun saa huoletta käyttää mekkoja miettimättä sitä, että millonkahan viimeksi sheivasin.

Kunpa vaan olisin keksinyt tämän kidutusvälineen aikaisemmin. Tulos on kyllä kaiken sen kivun arvoista ja suosittelen kaikille laiskoille sheivaajille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*