Header img

MAC hohdepuuteri

29/07/2014

Sain tässä jo pitkän aikaa sitten ystävältäni ihanan lahjan. Se oli synttärilahja minulle Jeffiltä (ja siis joo, synttärit oli jo huhtikuussa). Jokatapauksessa lahja sai minut haukkomaan henkeäni kun sen postin kuoresta avasin. Ihana ystäväni Jeffi, siis oli ostanut minulle MACia! Eikä mitä tahansa MACin tuotetta, vaan MAC In For A Treat pearlmatte face powder – hohdepuuterin.

Se oli niin upea, etten edes raaskinut käyttää sitä aluksi. Kuitenkin kun kesä alkoi lähestyä, niin otin tämän käyttöön ja se on todella kiva lisä ihan arkimeikkiinkin. Hohde ei ole tässä puuterissa mitenkään kova, vaan hyvin luonnollinen ja sillä saa korostettua kivasti esimerkiksi poskipäitä. Lisäksi siinä on punaista neutralisoivaa vihreää (kukan lehdissä), jota voi halutessaan lisätä hohteen joukkoon.

Hätätapauksessa tätähän voi käyttää vaikka poskipunana, kun sipaisee väriä tuosta keskeltä kukkien kohdalta. Tuo pakkaus nyt vaan on niin upea, vai eikö muka?

 Vasemmalla puuterin reunaväriä, keskellä kukkien väri ja oikealla lehtivihreää.

Kun näitä kaikkia vähän sekoittaa, saa juuri kivan hohdepuuterin värin joka näyttää kämmenellä tältä:

Vaikka sormissa pigmentit näyttävätkin aika voimakkailta, niin tämä levittyy hyvin eikä todellakaan ole liian pigmenttinen. Juuri sellainen sopiva, millä saa tehtyä kasvoille terveen hehkun. Kiitos Jeffi, tämä on ihan huipputuote!

Olenkin menossa ensi viikolla Jeffiä tapaamaan Hankoon. En ole koskaan käynyt Hangossa ja Jeffiäkin olen nähnyt viimeksi viime lokakuussa, joten ikävä on kova. En malta odottaa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*