Header img

Kirjoitusjumi

22/01/2016

Kaikilla kirjoittajilla on varmaan joskus ollut jonkinlainen jumi. Sellainen jumi, ettei kirjoitus vaan suju. Ei vaan sitten millään. Mullahan oli alkuviikosta niskajumi. Se oli sen verran paha jumi, että vaati päivystyskäynnin ja pari piikkiä persauksiin. Alkuviikkoon en siis pystynyt tietokoneella olemaan, sillä en pystynyt olemaan pitkää aikaa samassa asennossa, varsinkaan jos jouduin jännittämään niskaa.

Toisinaan käy kateeksi tätä kissaa, joka saa olla ja maata kaiken päivää.

Torstaina tilanne oli jo sen verran parempi, että avasin tietokoneen. Avasin bloggerin ja tarkoituksena oli kirjoittaa yksi postaus, joka on ollut jo pitkään muhimassa. Kuvatkin siihen on valmiina, joten ei ollut mitään muuta, kun vain kirjoittaa juttu. Jostain syystä tekstiä ei kuitenkaan syntynyt. Kirjoitin yhden rivin, mutta lisää ei vain tullut. Tuijotin ruutua ja mietin, että miksi mitään ei tapahdu.

Turhauduin ja suljin bloggerin. Mulla oli kirjoitusjumi.

Harmi ettei lääkkeet auttaneet kirjoitusjumiin. Niskajumiin onneksi auttoi.

Olen aina kirjoittanut fiiliksellä tätä blogia. Kirjoitan asioista, joista innostun. Tuotteista, jotka herättävät minussa jonkin tunteen, innostumisen tai muuten vain sävähdyttävät. Postaus, joka olisi väkisin väännetty, olisi väärin teitä lukijoita kohtaan. Joskus kirjoitustauot ovat venyneet pitkiksi osittain kiireen takia, mutta joskus myös siksi ettei ole tullut fiilistä kirjoittaa. Mutta olen varma, että kirjoitusinto sieltä vielä palaa. Mulla on hirveästi postausideoita, joita aion toteuttaa mahdollisimman pian.

Joten ei hätää, postauksia tulee kyllä taas lähiaikoina! Ja erityisesti niille, joita kiinnostaa mun aknen tilanne, niin kannattaa olla kuulolla. Päivitystä tuon asian tiimoilta on tulossa!

Ps. Kirjoitusjumi voi myös tulla kalliiksi. Koska kirjoitus ei sujunut, hain insipaariota verkkokaupoista ja sieltähän löytyi. Look Fantasticin Beauty Box on taas tulossa minulle! En malta odottaa! Mulla on muutenki tuolla ostoksia, joita haluaisin teille näyttää. Toivottavasti teitä kiinnostaa nähdä 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*