Header img

Jane Iredale – Smokey eye

06/01/2016

Sain testiin Jane Iredalen in the blink of a smokey eye -paletin. En ollutkaan aikaisemmin kokeillut Iredalen luomivärejä ja merkin luomivärit on näköjään samaa huippulaatua, kuin muutkin tuotteet. Paletti on todella monipuolinen ja siinä tulee mukana myös ohjeita eri värisille silmille. Paletin mukana tulee myös kaksipäinen aplikaattori-sivellin yhdistelmä ja peilikin siinä on, joten myös matkameikkaus onnistuu. Tykkään siitä, että paletissa on kovaa pahvia olevat kuoret. Tuntuu, että pahvipakkaukset kestävät paremmin kuin muoviset, erityisesti tipahtaessa. (En kuitenkaan missään nimessä suosittele tiputtelemaan luomiväripaletteja, olipa ne mitä materiaalia hyvänsä.)

Paletissa on 3 isoa nappia perusvärejä, sekä 5 pienempää nappia. Suurin osa on mattavärejä, mutta muutama vähän shimmerisempikin on. Ja voi että, mitkä pigmentit! Oon aina ajatellut, että kunkin merkin mattamusta kertoo parhaiten luomivärien pigmenttisyydestä. Jos mattamusta levittyy harmaana, niin pigmentit eivät ole kovinkaan hyvät, mutta jos se levittyy mustana, niin silloin voi olla melko varma, että myös muissa väreissä riittää pigmenttiä.

Sanoisinpa, että aika hyvä mattamusta! Päätinkin tehdä itselleni paletin ohjeiden mukaan vihreille silmille sopivan meikin. Meikin nimi oli Deep Smoke. Ohjeet olivat tosin englanniksi, mutta minulla ei sen kanssa ollut ongelmia. Ohjeet oli myös kivasti kirjoitettu vaihe vaiheelta, joten niitä oli helppo seurata. Paletin violetti sävy tosin on vaaleampi ja kirkkaampi, kuin ohjeen kuvassa.

Oli muuten todella vaikeaa kuvata meikkiä pelkän keinovalon avulla. Jokatapauksessa tykkäsin siitä. Kivaa vaihtelua oli rajata silmät mustalla luomivärillä, eikä nestemäisellä rajausvärillä. Ja muutenkin jättää se kissalineri kerrankin meikistä pois. Silmät toki näyttivät paljon pyöreämmiltä kun kissarajausta ei ollut. Käytin meikin tekemiseen omia siveltimiä.

Jane Iredalea voi ostaa kauneushoitoloista ja paletin hinta lienee jossain 87 euron tietämillä. Luomivärit on laadukkaita ja niissä on hyvät pigmentit. Monipuolisen sävyvalikoiman takia paletilla meikkaa minkä väriset silmät tahansa. Mattaväreiksi nämä oli myös yllättävän helppoja häivyttää, ainakin kun ohjeiden mukaan teki. Luomivärejä voi ostaa myös yksittäisinä nappeina, jolloin niiden hinta on 24 euron tietämillä.

Jane Iredale on kyllä ehdottomasti viime vuoden aikana noussut mun top 3 parhaat meikkimerkit listalle. 🙂 Siinä voisikin olla hyvä aihe postaukselle 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*