Header img

Uuden vuoden meikki + kynnet

02/01/2016

Uusivuosi meni kivasti Tampereella. Vähän extempore lähtö ja n. 5 tunnin ajomatka, mutta päästiinpähän viettämään vuoden vaihdetta ystävän luokse. Reissu oli oikein mukava, vaikka olisi kyllä kiva jos joku voisi keksiä teleportin tai vastaavan, jolla tuo matkustaminen ei kestäisi aina niin kauan. Parasta uuden vuoden vaihteessa on se, että pääsee tekemään glitterimeikkejä ja vaikka mitä kivaa. Mun meikille tosin kävi vähän eri tavalla, kuin olin suunnitellut, mutta glitteriä onneksi löytyi kynsistä.
 

Meikkiin laitoin kahta lemppariluomiväriäni, eli Make Up Storen Crowta sekä Artdecon vaaleanpunaista nro. 97*. Tarkoituksenani oli vielä Tampereella lisätä silmiin glitteriä, eli Make Up Storen Hologram glitteriä, jonka olin pakannut mukaan meikkipussiin. Kun sitten menin korjaamaan meikkiäni ja lisäämään puuteria, sain todeta että tuo hologram glitterpurkki oli vuotanut ja glitteriä oli pitkin meikkipussia. Jäi muuten puuterin lisääminen, koska sitä glitteriä oli tottakai myös puuterisiveltimessä ja kaikissa muissakin siveltimissä. En sitten laittanut glitteriä luomille niikuin olin suunnitellut, mutta yritän toteuttaa jonkun glittermeikin tässä vielä ennenkuin taas palaan harjoitteluun ja meikkien tekemismahdollisuudet vähenevät.

 

 

Meikki pysyi siis tällaisena iltaan asti. Olisihan se ollut vähän hienompi sen glitterin kanssa, mutta sain nyt tyytyä siihen että glitterkimallusta löytyi vain kynsistä. Huulilla mulla oli uusi huulipunatuttavuus Sonya Delicious Lipstick sävyssä 406 Guava. Huulipuna oli mukavan tuntuinen, sillä siinä oli todella voidemainen koostumus. Koostumuksesta huolimatta pigmenttiä oli riittävästi ja värisävykin oli oikein kiva. (Pahoittelen suttua huulen reunassa, akne on kuivattanut suupielen.)

 

 

Kynsille päätyi siis Zoyan Areej* sekä sen päälle ehdoton glittersuosikkini Orlyn Bubbly Bombshell. Molempia on yksi kerros. Olin muuten ostanut jo ennen joulua tuollaisia glitterpahveja, joilla saa kivan taustan blogikuviin. Ovat tosin aavistuksen liian pieniä, mutta pienten kohteiden kuvaamiseen aika kivannäköisiä, vai mitä?

 

 

Miten teidän vuodenvaihde meni? Ostitteko raketteja? Itse en ostanut raketteja, mutta oltiin kyllä katsomassa Tampereen kaupungin ilotulitusta. Kyllä sen vuoden vaihteen ja uuden vuoden alun vaan kruunaa se valoshow, joka taivaalle ammutaan.

*-merkityt tuotteet on saatu blogin kautta.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*