Header img

Kaikkeen ei voi vaikuttaa

01/06/2014

Hei!
Pahoittele hidasta postaustahtia. Suurin syy siihen on se, että minulle erittäin rakas ukkini nukkui pois reilu viikko sitten. Olenkin pikkuhiljaa tässä käsittellyt asiaa ja nyt olen siinä pisteessä, että pystyn siitä teille kertomaan. En ole koskaan menettänyt ketään minulle niin läheistä. Ukki taisteli kuukauden ajan sairaalassa, ennenkuin voimat loppuivat. Koko tuo kuukausi oli jo todella raskas. Kävin siis ukkia useamman kerran jo sairaalassa katsomassa ja huoli, jota kantoi sisällään jokaisena päivänä oli suuri.

Kaikki muistot mitä jäi, olivat todella ihania ja hyviä. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa ukistani. Kova ikävä tulee jäämään, mutta olen iloinen siitä, että ukki oli elämässäni näinki monta vuotta.

Ei minulla nyt tässä sen kummempaa, halusin vain kertoa teillekin missä mennään. Blogi jatkaa normaalisti, heti kun pääsen kesän aikatauluihin kiinni. Nyt kun koulusta on kesäloma ja tarvitsee olla ”vain” töissä.

Terkkuja Elvikseltä!

Kesän tullen myös hevosblogini alkaa heräillä, joten kiinnostuneet voivat sieltä seurata mitä puuhailen hevoskuvauksen ja ratsastuksen parissa: http://marpukuvat.blogspot.fi/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*