Header img

Askel kohti terveellisempää elämää

04/06/2014

Päätin viimein tehdä pienen parannuksen elämäntapoihini, sillä olen koko lukuvuoden syönyt todella huonosti. Kun osan ajasta viettää soluasunnossa yksinään, niin ei vaan viitsi ruveta tekemään mitään kovinkaan järkevää ruokaa ja sit vaan syö sitten mitä sattuu jaksamaan. Eikä muutaman päivän takia muutenkaan oikein kehtaa ostaa mitään kummempia ruokatarvikkeita, kun kuitenkin kohta taas lähtee.

Suurin syy kuitenkin tähän muutokseen on ihoni huono kunto. Hormonalisen ehkäisyn lopettamisen jälkeen iho on suorastaan räjähtänyt. Finnejä pukkaa ja iho rasvoittuu paljon helpommin kuin koskaan aikaisemmin, samalla se kuitenkin hilseilee kuivuudesta. Päätin, että jotain on tehtävä.

Sovittiin poikaystäväni kanssa, että otetaan käytäntöön karkkipäivä. Eli yhtenä päivänä viikosta saa herkutella, muuten herkkuja ei saa syödä. Minähän en siis ole KOSKAAN aikaisemmin viettänyt karkkipäivää, eli olen syönyt herkkuja silloin kun huvittaa ja onkin suorastaan ihme, etten ole lihonut hillittömästi. Toki painoa on tasaisesti tullut, mutta ylipainoa minulla ei ole. Inbody mittauksen mukaan voisin muuttaa pari kiloa rasvaa lihakseksi ja that’s it. Tarkoituksena ei siis ole laihduttaa, vaan nimenomaan pyrkiä parantamaan vähän elintapoja ja ihon kuntoa.

Halusin myös vauhdittaa alun intoilua puhdistuskuurilla, joka voisi myös auttaa finnien muodostumisessa.

Kävin siis hakemassa Life liikkeesta Detox kuurin. Paketti sisältää pullon tiivistettä. Tiivistettä sekoitetaan 12ml 1,5litraan vettä ja juodaan päivän mittaan. Kuuri kestää 20 päivää ja hintaa pullolla oli 24,90€ Makuna on persikka/sitruuna

Tältä näyttää valmis juoma, jonka tein Novellen pulloon. Maku on vähän niinkuin joisi laimennettua jääteetä. Ei siis maistu juuri ollenkaan, mutta sen verran mitä maistuu niin persikkajääteeltä, joten ihan minun makuuni sopiva juoma. Veikkaan tosin että voi alkaa kolmannella viikolla jo vähän tökkimään…

Lisäksi ihon puhdistuksessa käytän kosmetologin antamia ohjeita. Aamulla pyyhitään puhdistusvedellä ja laitetaan voide. Illalla kaksoispuhdistus veden kera ja voide. Kerran viikkoon kasvonaamio ja kahden viikon välein kuorinta.

Sain myös puhdistukseen lisäapua, kun sain blogiini testattavaksi The Konjac Sponge Co:n pari konjakkisentä.

Vaalea on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja tuo musta rasvoittuvalle iholle. Ajattelin että voisin käyttää tuota mustaa vaikka pari kertaa viikossa ja muuten sitten valkoista. En kuitenkaan halua tehdä liian rajuja puhdistuksia, ettei iho rupea sen myötä vaan työntämään lisää finnejä.

Näillä mennään tällä hetkellä ja katsotaan miten käy! Toivotaan että saadaan iho kuntoon pikimmiten!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*