Header img

Konjac-sieni testissä

17/06/2014

Kuten edellisessä postauksessa jo mainitsinkin, niin otin ihonhoitorutiiniini mukaan Konjac-sienen. Sain The Konjac Sponge Companyn sienet testiini blogin kautta. Paria muun merkkistä Konjac-sientä käyttäneenä, en huomaa tavallisten valkoisten sienten välillä kovinkaan suurta eroa (Eikä varmaan pitäisikään, kun samaa ainettahan ne on). Sen sijaan, tämä musta Konjac Sponge with Bamboo charcoal tekee selvän eron valkoiseen sieneen verrattuna. Olen nyt testannut sitä kahden viikon ajan.

Kyseinen sieni on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle ja sen luvataan vähentävän epäpuhtauksia. Aluksi käytin sientä vain jokatoinen päivä ja se tuntui toimivan hyvin. Se puhdisti selvästi paremmin kuin pelkästään valkoinen sieni. Siitä innostuneen sitten rupesin käyttämään päivittäin, mutta päivittäin käytettynä oli selvästikin liian puhdistava iholleni. Olisihan minun toki se pitänyt älytä, sillä ihoni on kuitenkin aika herkkä. Sieni kuitenkin kuorii ihoa jonkin verran. Veikkaisin, että paksulle, rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle tätä voi käyttää päivittäinkin. Aion jatkossakin käyttää tätä sientä aina pari-kolme kertaa viikossa ja muuten sitten tuota valkoista sientä. Valkoinen perussieni kun selvästikin on iholleni parempi.

Tykkään kuitenkin käyttää valkoisen sienen kanssa myös Simplen kasvojen puhdistusainetta. Jotkut taas tykkäävät käyttää pelkästää sientä. Minulle kuitenkin tulee jotenkin sellainen olo, ettei iho ole ihan kunnolla puhdistunut, ellen käytä jotain puhdistusainetta lisäksi. Jokatapauksessa kiva lisä kasvojenhoitoon.

Yhteenvetona: tykkään Konjac-sienistä hirmuisesti ja ne ovatkin nykyään osa päivittäistä ihonhoito rutiiniani. Konjac sieni puhdistaa ihon tehokkaasti. Meikkie käyttäessä suosittelen puhdistusainetta, mutta meikittömät kasvot voi hyvin pyöritellä ihan pelkällä sienelläkin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*