Header img

Kun blondista tuli brunette

22/06/2014

Miltähän näyttäisin jos hiukseni eivät olisikaan blondit? Kysymys, jota varmasti monet blondit miettivät. Olen ollut koko elämäni blondi. Pienenä hiukseni olivat vitivalkoiset, mutta iän myötä lähtivät tummumaan. Hiusten värjäyksen aloitinkin jo 15-vuotiaana. Silloin hiuksia vaalennettiin vaalennusaineella mutta nykyään onneksi ihan vain värjätään. Olen siis värjännyt hiuksiani vaaleammaksi viimeiset kymmenen vuotta!

Pari kertaa olen hiuksia värjännyt tummemmaksi, mutta kertaakaan ne eivät ole olleet rehellisen ruskeat ja aina ensimmäisen värjäyksen jälkeen, olen palannut takaisin blondiksi. Blondista brunetiksi vaihtaminen ei kuitenkaan ole kovinkaan yksinkertaista, sillä hiuksia joutuu värjäämään moneen kertaan, koska vaalennettu hius haalistuu todella nopeasti tummemmaksi värjäämisen jälkeen. Ja entäs sitten, kun on saanut viimein hiuksensa tummaksi ja haluaisikin ne taas takaisin vaaleaksi…

Onneksi nykyisin on mahdollista päästä kokeilemaan ruskeita hiuksia ihan vaan vaikka päiväksi tai tunniksi tai pariksi. eBayn ansiosta tämä on myös huomattavasti halvempaa kuin kampaajalla ravaaminen halutun värin saavuttamikseksi:

Joko arvaatte? No peruukki tietenkin!

Hankin peruukin eBaysta jo alkukeväällä, mutta kerran kokeiltuani en ole päässyt perehtymään siihen tarkemmin. Tänään sunnuntai-illan iloksi päätin muuttaa itseni burnetiksi. Ja olihan se aika hauskaa! Peruukki oli vaan vaikea asetella, kun tuntui ettei se missään asennossa ollut oikein hyvä. Huomasin myös, että meikistä sai tehdä aika paljon tummemman ja ensimmäistä kertaa minulle tuli sellainen olo, että tarvitsen aurinkopuuteria. Olin niin kalpean näköinen tumma peruukki päässäni.

Yllätys oli aika suuri myös avomiehelle, joka pahaa aavistamatta löysi kotiin tultuaan tutun blondin sijasta vieraan näköisen naisen. Sanoi jopa, että olin niin erinäköinen, että näytin melkein pelottavalta.

Mitäs te tykkäätte? Onko blondi vai brunette parempi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*