Header img

Kevätinspiraatiota hiuksiin ja meikkiin

30/03/2018

Joko voidaan sanoa että kevät tulee? Meillähän on siis vielä yli 70cm lunta maassa, joten kevätfiiliksiin pääsee vain auringon voimalla! Siitä huolimatta meikki-ideoihin on alkanut tulla väri-inspistä ja perhosia! Tänä keväänä olen ihan totaalisen hurahtanut perhosiin ja se näkyykin tämän päivän meikissä, sekä myöhemmin blogissa julkaistavassa NYX meikkauskilpailun meikissä. Videotutoriaalit hiuksiin ja meikkiin löytyy videon lopusta. Meikki tutoriaali on siis Kauneustuben kanavalla ja hiustutoriaali minun omalla YouTube kanavallani.

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Toinen asia, mihin olen hurahtanut, on kiharat! Sellaiset lähes-permis kiharat ja nehän saa helpoiten tehtyä kiharruspatukoilla. Kiharruspatukoista kirjoitinkin blogiin jo vuosia sitten, mutta tällä kertaa tein patukoiden käytöstä videotutoriaalin. Nuo kiharruspötkylät on mun ehdoton suosikkitapa kihartaa hiukset, silloin kun ei käytetä lämpöä. Laitan videotutorialin tämän postauksen loppuun, josta sen voi halutessaan katsoa 🙂 Olen muuten käyttänyt ensimmäisen kerran kiharruspatukoita joskus 6 vuotiaana!

Kiharoihin käytin KC Professionalin tuotteita, jotka olin valmistajalta saanut. KC Professional tuotteet ovat kotimaisia, joten kaikki näitä kiharoita tehdessä käytetyt muotoilutuotteet ovat suomalaisia! Pohjalla käytin Four Reasonsin Fiber Mousse muotovaahtoa, joka teki kiharoista huikean joustavat! Ihan mielettömän ihana muotovaahto, jos haluaa hyvää pitoa, mutta ei kovia kiharoita. Varmistamiseksi lisäsin hiuksiin myös No Nothing Very Sensitive & Strong Mousse muotovaahtoa. Yllätyin, ettei tämäkään vaahto tehnyt kiharoista kovia, vaan piti ne edelleen pehmeinä ja kestävinä. No Nothing sarjan tuotteet sopivat loistavasti herkimmillekin ihmisille, sillä niissä ei ole tuoksuja eikä väriaineita. Kiharathan mulla oli seuraavaan päivään asti. Viimeistelyyn käytin sitten Four Reasons Dry Duper Shaper -hiuslakkaa sekä Shimmering Sprayta tuomaan niihin hieman kiiltoa ja säihkettä. Tuohon Shimmering sprayhin rakastuin kampaajallani. Antaa hiuksille niin hienon kiillon!

Kihariin yhdistin perhosmeikin, jossa pääosassa on Paperselfin Deer & Butterfly ripset. Sain ripset pr-toimistosta ja kokeilinkin niitä jo aikaisemmin yhden kerran. Sain kuitenkin inspiraation leikata perhosia irti ripsistä ja laittaa pätkän ripsiä ihan vain silmän ulkonurkkaan. Hiuksiin löysin laatikostani Glitteristä aikoinaan saamani perhosnauhan, joka istui tähän lookiin täydellisesti. Harmi, ettei tuota perhosnauhaa ainakaan tällä hetkellä näytä löytyvän Glitterin valikoimasta.

Värikkään silmämeikin tein Sleek Ultra Mattes V1 palettia. Siitä löytyy kaikki kirkkaat sävyt ja se on helppo napata käyttöön, kun väri-inspis iskee. Mitä tykkäät perhosmeikistä? Yllätin itsenikin kun käytin meikissä vihreää väriä! Yleensä välttelen vihreää silmämeikissä viimeiseen asti, mutta tällä kertaa halusin sen meikkiin mukaan.

Tutorialit

Kiharat patukoilla:

Perhosmeikki:

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*