Header img

Born Pretty Storen testausta

28/05/2014

Born Pretty Store otti yhteyttä ja kysyi haluaisinko testata heidän tuotteitaan. En ollut aikaisemmin kokeillut heidän tuotteitaan, joten mikäpä ettei. Sain itse valita testattavat tuotteet ja valitsinkin sellaiset, joita kuvittelisin että tulee käytettyä. Tekoripsiä, kulmakynä sekä luomivärejä.

Paketti tuli reilussa viikossa, mutta olen kuullut että joskus toimitus voi kestää jopa neljäkin viikkoa. Tuotteethan ovat erittäin halpoja, joten supermega laatua en odottanut saavani.

Nauharipset vaikuttivat yllättävän hyvältä. Ripsikuidut oli pehmeät ja joustavat, eivätkä sellaiset liian kovat. Ripsinauhakin oli suht taipuisa, mutta sitä piti leikata jotta sen sai sopimaan silmiin paremmin. Pituus ripsissä oli hieman liian pitkä, eli näitä kannattaa käyttää enemmän sitten sellaisissa näyttävissä meikeissä. Jos ripset olisivat olleet aavistuksen lyhyemmät, ne olisi olleet vielä paremmat. Miinusta pakko antaa mustasta nauhasta jossa ripset ovat kiinni, sillä se on aika näkyvä. Luulenpa että nuo tulee kuitenkin käytettyä, sillä edellisessä videossakin minulla oli nämä ripset ja sellaisessa käytössä nämä ovat mitä parhaimmat.

Kuvassa näkyy hyvin tekoripsien pituus ja nauhan näkyvyys

Sitten luomiväriin. Luomivärit ostin ihan vain siksi että rakastan luomivärejä ja halusin kokeilla, voiko halvalla saada hyvää. Luomiväripaletti oli sävy #3.

Voin kertoa, että näin halvalla ei voi saada ihan niin hyvää. Ensinnäkin minut järkytti luomiväreihin lisätty tuoksu. Siis hyi yök. Todella tunkkainen parfyymin tuoksu. Siksipä swatchailun jälkeen ei tehnyt mieli heti kokeilla luomivärejä luomille. Tuokus oli todella voimakas.

 Pigmentit eivät olleet kovinkaan kummoiset, kuten tämän hintaluokan luomiväreilta saattaa odottaakin. Koostumus oli myös melko kariseva, joten tämä tarvitsee ainakin tahmean pohjan, jotta värin saa tarttumaan luomille. Swatchit tein kuitenkin paljaalle iholle, eli niissä ei ole pohjustetta.

Vasemman puoleiset väri violetti, oranssi ja mustahko. Violetti ja oranssi on vielä ihan kauniita, mutta tuo musta sitten ei.

Oikealla puolella sitten valkoinen, pinkki ja kullanruseka. Valkoinen oli taas todella kariseva ja huono pigmenttinen. Pinkki ja kullanruskea pärjäsi paremmin.

Kun olin sitten pari päivää lämmitellyt ajatusta niin päätin kokeilla näitä myös luomille. Kyllähän näitä nyt täytyi testat myös tosi toimissa. Jätin jo suoraan puuterin pois luomivärin pohjusteen päältä, jotta värit tarttuisivat paremmin luomille.

Käytin kullanruskeaa ulkonurkkaan, keskelle laitoin oranssia ja sisänurkkaan valkoista. Valkoinen ei tosiaan meinannut millään tarttua, mutta paketin mukana tullut aplikaattori auttoi siinä vähän. Nämä kannattaa siis tosiaan levittä aplikaattorilla, jotta pigmenttiä saa paremmin. Arkikäyttöön ihan ookoo pigmentit ja pitäisi vielä kokeilla Make Up Storen High tech lighterin kanssa, voi nimittäin olla että siihen nämä nappaisi paremmin ja pigmentitkin olisi paremmat.

Huomasin myös, että väriä käyttäessä tuo kimallekerros häviää ja alta paljastuu mattaisempi väri. Kimallusta ei siis luomiväreissä tunnu olevan kuin päällimmäisessä kerroksessa. Tulee mieleen H&M:n entiset luomiväri, joissa oli ihan sama efekti. Päällä glitteriä mutta alla mattaväri.

Sitten se kulmakynä. Kulmakynä oli svy #102

Kulmakynä oli aika pitkälti sitä mitä odotinkin, melko kova ja väärän värinen. Sivujen viimeisessä kuvassa tämä näytti vähän harmaammalta, joten siksi otin tämä. Valitettavasti tämä kuitenkin oli lämminväsyinen ruskea. Väriä kuitenkin irtoaa ihan hyvin liian kovaa painamatta, joten tällä saa terävää jälkeä tehtyä, harmi että väri oli väärä.

Born Pretty Store halusi myös antaa teille lukijoille -10% ostoksistanne. Eli siis 10% pois jo muutenkin todella edullisista tuotteista koodilla MPG10. Suosittelen kokeilemaan ainakin noita ripsiä, niitäkin löytyy useampaa eri sorttia. Tuolta myös löytyy todella paljon kynsitarvikkeita ja kaikkea muuta meikkikamaa. Postikulut ovat ilmaiset Suomeen, mutta toimitus voi tosiaan kestää pitkäänkin.

http://www.bornprettystore.com/makeup-beauty-c-270.html

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*