Header img

Joulukuun kivoja juttuja

02/12/2014

Kyllä, kyllä se jo näyttäisi olevan joulukuu. Joulukuuhan tarkoittaa tietenkin kaikenmaailman joulukalentereita ja joulujuttuja. Itse osallistun myös tänä vuonna kosmetiikkabloggaajien joulukalenteriin. Joulukalenterihan on jo täydessä käynnissä, kun ensimmäinen luukku avautui Viilankantolupa -blogissa eilen ja tänään tiedossa oli tuplaluukku Eyeshadow and Flame -blogin ja One Of Beauty’s Daughters -blogin kanssa. Kannattaa käydä siis kurkkailemassa kosmetiikkajoulukalenteria 😉

Minäkin teen tuplaluukun Miten niin liikaa? -blogin Elisan kanssa. Meidän luukut aukeaa siis 17.12.
Tässä vielä lista joulukalenterin blogeista, joten voitte käydä jo hyvissä ajoin liittymässä blogien lukulistalle, niin pysytte kalenterin mukana!

1. luukku Viilankantolupa
2. luukku Eyeshadow and Flame ja One of Beauty’s Daughters
3. luukku Wind it up
4. luukku Miss Aria
5. luukku Pitkät kynnet ja Charming nails
6. luukku Levoton tyttö
7. luukku Lazy Dynamite
8. luukku Keyword: Love
9. luukku Kosmetiikkaobsessio
10. luukku Kahvia ja kosmetiikkaa ja Designin eyes
11. luukku elämää smykkinä
12. luukku Siamese lipstick ja Crème de Beauté
13. luukku Kvartsiharakka ja Gently Out of Time
14. luukku Wasting lifestyle ja Polishaholic
15. luukku Dioriina ja Fani’s nails and life
16. luukku Piece of Panda ja Cotton Candy Maker
17. luukku Miten niin liikaa? ja Dazzling Glow
18. luukku Kynsipöllö kosmetiikkapuussa ja Hetkessä
19. luukku in this part of town
20. luukku Mustaa Kajalia ja Nutturapää
21. luukku Dixi
22. luukku Neiti Kameleontti ja Pakolliset – tai ainakin melkein
23. luukku Juille’s
24. Yllätys

Lisäksi osallistun (tai ainakin yritän) Instagramissa One Of Beauty’s Daughters -blogin Hennan liikkeelle laittamaan Photo-a-day haasteeseen joulukuun ajan. Joten siellä puolella voi seurailla sitten sitä. Instagramista löydyn siis nimimerkillä mariaglow1

Joulukuussa minulla onkin vielä 3 viikkoa opiskeluihin liittyvää työharjoittelua, joten kynsilakka on ihan ei-ei. Toisaalta on helpottavaa, kun ei tarvitse miettiä laukkauksia, mutta harmittaa kun olin juuri saanut kynsiä kasvatettua. Lisäksi käsidesi on aika tappavaa niin käsien iholle kuin kynsillekin, joten käsivoidetta olen lotrannut nyt ihan urakalla.

Joululahjojakin olen jo ehtinyt tilailemaan, niin itselleni kuin muutamalle läheisellekin. On vähän liian helppoa vaan klikkailla kotisohvalta ostoksia, vaikka tiedän kyllä että kaikkia lahjoja en voi hankkia vain verkkokaupoista.

Eilen meillä oli myös Joensuulaisten bloggaajien kanssa Timanttisilla ihana bloggaajailta, josta kerron sitten seuraavassa postauksessa lisää. Torstaina onkin vielä viimeinen tentti tälle vuodelle, joten kai sitä olisi vielä vähän päntättäväkin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*