Header img

Timanttista Pandoraa

03/12/2014

Kyseessähän ei ole ysärihittejä Pandoralta, vaan Timanttisten järjestämä bloggaajailta Joensuulaisille bloggaajille, jossa pääsimme tutustumaan Pandora koruihin. Vauhdikkaan syksyn jäljiltä olin todella innoissani siitä, että minun on mahdollista osallistua bloggaajille suunnattuun tapahtumaan. Yleensähän nämä kaikki tämmöiset on pääkaupunkiseudulla, joten hyvin harvoin pääsen niihin osallistumaan.

Ilta alkoi sillä, että esittelijä kertoi meille, mikä Pandora oikein on. Itse en ollut aikaisemmin siitä kuullut, joten minulle tämä oli täysin uusi juttu. Pandora on siis tanskalainen brändi ja korun ideana on se, että sen voi rakentaa itse. Päätuotteena on rannekoru, mutta sarjalta löytyy myös kaulakoruja, sormuksia sekä korvakoruja.
 

Koruun siis ostetaan erillisiä heloja, joista koru sitten pikkuhiljaa koostuu. Helojen hinta vaihteli n. 20 eurosta 90 euroon. Kaikki tuotteet viimeistellään käsin, joten kyseessä on laadukas tuote. Siksipä tuotteille saa kahden vuoden takuun.

Minulle tuli ensimmäisenä mieleen Nomination koru, mutta jotenkin en koskaan innostunut Nominationista. Sen sijaan, tämä on mielestäni huomattavasti kivemman näköinen kuin Nomination, mutta tämä on toki vain minun mielipiteeni.

Heloja löytyy yli 700 erilaista, joten jokainen voi tosiaan rakentaa juuri sellaisen korun mistä pitää. Lisäksi keräilijänä tällainen korusysteemi kiehtoo minua kyllä kovin, että voi kerätä itselleen pikkuhiljaa mieleistään korua.

Paikalle oli myös järjestetty pientä naposteltavaa, nimittäin erään työntekijän itse tekemiä tuulihattuja. Voi että ne olikin hyviä!

Jokainen osallistuja sai myös itselleen Pandora rannekorupohjan, johon pääsee sitten itse rakentamaan omanlaista korua. Saimme myös itse kokeilla, millaisen korun rakentaisimme helosta. Itse taisin olla pisteellä heti ensimmäisenä rannekoruani rakentelemassa ja katselin innoissani erilaisia helavaihtoehtoja. Yksi vaihtoehto jonka kelpuuttaisin oikein mielelläni itselleni oli tällainen:

Yllättävää, että innostuin kovasti noista missä on mahdollisimman paljon blingiä! (No ei oikeasti ole yhtään yllättävää.) Päätin, että haluan ehdottomasti ostaa rannekoruuni jonkun helan ja kylläpä tulikin valinnanvaikeus. Katselin, kokeilin ja mietiskelin, kunnes silmäni osuivat tähän helaan, eikä sen jälkeen enää tarvinnutkaan enempää miettiä. Sormusta tyydyin vain ihailemaan.

Kaiken kaikkiaan ilta oli todella mukava. Timanttisilla meille näytettiin myös Michael Korsin ja Daniel Wellingtonin kelloja, mutta täytyy myöntää että minua kiinnosti huomattavasti enemmän nämä Pandora korut. Olen muutenkin aika huono pitämään kelloa kädessäni. Pitäisi ehkä opetella.

Lahjakassissa oli tuon Pandora rannekorupohjan lisäksi korujen kiillotusliina, kynsiviila sekä muistikirja. Ja eipähän ole ainakaan nyt enää jatkossa mitään ongelmaa sukulaisilla, jos miettivät minulle lahjaa, nimittäin noita heloja pitää kyllä saada tämän yhden yksinäisen kaveriksi. Tässä siis hyvä joululahjavinkki kaikille, jotka miettivät mitä voisi hankkia puolisolleen tai ystävälleen lahjaksi! Ja tiedoksi niille jotka tosiaan harkitsevat kyseisen korun hankkimista niin Timanttisilta saa 24.12. asti tuon Pandora-rannekorun sekä siihen kirkaskivisen pavé-helan hintaan 89€ (Tällöin säästää 39€)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*