Header img

Photo-a-Day haasteen ensimmäinen viikko

07/12/2014

Alunperin tarkoituksenani ei ollut sen kummemmin kommentoida blogin puolella tätä Photo-a-Day haastetta, jonka Henna laittoi meidän purkkimafialaisten iloksi joulukuun ajaksi. Olen toteuttanut omaani instagramissa ja osa bloggaajista toteuttaa tätä blogissaan. Ajattelin kuitenkin, että voisin täällä blogin puolella tehdä yhteenvedon aina viikon päätteeksi ja kertoa hieman enemmän noista kuvissa näkyvistä jutuista. Näin tulisi kerrottua vähän enemmän päivän kuvasta ja myös muut lukijat pääsevät näkemään nämä tuotteet. Kaikilla kun ei varmastikaan sitä instagramia luuristaan löydy!

1.Päivä: Viime kuun suosikit.

Marraskuun suosikkeihin lukeutui monia minulle kauneusmessuilta saapuneita tuotteita. Marraskuussa olin päässyt kunnolla tutustumaan niihin. Osa näistä onkin myös esitelty jo blogissani.

Yksi suosikki on ehdottomasti ollut Dermosilin primo body butter vanilla. Eli Vanilja vartalovoi. Monet vartalovoit ovat jättäneet ihon pinnan tahmaiseksi, mutta tämä kyllä suorastaan katoaa ihoon. Ja se tuoksu! Tykkään tästä niin paljon, että se tosiaan päätyi marraskuun suosikiksi.

EcoToolsin siveltimet bongasin kauneusmessuilta ja koska olen kuullut niistä niin paljon kehuja, halusin myös itse kokeilla. Ja en kyllä pettynyt! Todellakin aivan huippuluokan siveltimet. Aion varmasti hankkia niitä myös lisää. Siksipä nekin kuuluvat marraskuun suosikkeihin.

Kuvassa komeilee myös messuilta saamani Hurraw! -huulirasva. Sain näitä blogiini testattavaksi kolme eri makua ja nämä ovat olleet ihan lyömättömiä marraskuun huulia kuivattavilla keleillä. Varmasti tulen käyttämään näitä läpi talven, niin ei tarvitse pelätä kuivista ja rohtuneista huulista.

Inglotin pigmentistä ja Zuiin poskipunasta voittekin käydä lukemassa enemmän tästä postauksesta. Inglotin pigmentin hankin messuilta ja Zuiin poskipuna on odotellut vuoroaan jo pitkään, kunnes sen viimein tajusin ottaa käyttöön. Ja käytössä se on sitten pysynytkin! Kuvasta löytyy taustalta myös kiharruspatukat, joista voi käydä lukemassa lisää klikkaamalla tästä.

Päivä 2: Käytetyin paletti.

Ehdottomasti tämän hetken käytetyin palettini on Too Faced Natural Eye paletti. Ostin sen alkuvuonna Virosta ja olen käyttänyt sitä lähes päivittäin arkimeikissäni. Jos minun pitäisi ottaa vain yksi paletti mukaan viikonloppureissulle, se olisi ehdottomasti tämä, sillä tällä pystyy tekemään kätevästi meikin niin arkeen kuin hienompaankin juhlaan.

Päivä 3: Päivän meikkivoide.

Tällä hetkellä minulla on käytössä MACin Mineralize meikkivoide. En ole vielä ihan varma mitä tykkään meikkivoiteesta. Pidän sen peittävyydestä, joka on hyvä, muttei kuitenkaan liian pakkelimainen. Aluksi minulla kyllä oli ongelmia meikkivoiteen pysyvyyden kanssa, mutta nyt pohjusteen kanssa se on toiminut paremmin. Katsotaan siis loppuarviota sitten, kun saan loppuun asti käytettyä.

Päivä 4: Mitä laukussa mukana?

Laukusta löytyy vaikka mitä ja erityisesti kuvassa olevien juttujen lisäksi löytyy hirmuinen kasa kuitteja, mutta niitä en kyllä halunnut kuvaan mukaan. Kuvassa on siis lompakko, purkkaa, käyntikorttikotelo, hirmuinen kasa huulituotteita, käsivoide, hiuspinnejä, tangle teezer, kaulakoru, rannekoruja ja korvikset.

Päivä 5: Lempimerkki.

En millään pystynyt valitsemaan vain yhtä lempimerkkiä. Vaan valitsin kaksi. Too Faced, johon olen todellakin hurahtanut ja pahasti. Minulle onkin tulossa lisäystä Too Faced perheeseen. Toinen pitkäaikaisempi suosikkimerkkini on Make Up Store, johon tykästyin meikkikouluni aikana. Tietysti siksi, että koulussamme käytettiin kyseistä merkkiä, mutta myös siksi, että se vaan on niin hyvä!

Päivä 6: Smokey

Olen varmaan viimeksi kouluaikaan tehnyt itselleni mattamustaa meikkiä. Minusta tuntuu, ettei tuollainen meikki sovi minulle ollenkaan, tai ehkä en vain ole tottunut näkemään itseäni siinä. Ja voin kertoa, että oli muuten vähän taidot ruosteessa kun piti yhden kerran aloittaa silmämeikki alusta, kun ei meinannut onnistua. Ei ole mitenkään helppoa häivyttää mattamustaa väriä nätisti.

Tässä vielä toinen kuva meikistä. Ja samalla esittelyssä huippu paita, jonka bongasin verkkokaupasta. Pakkohan se oli ostaa kun sen näin!

Päivä 7: Vanhin meikkituotteeni.

Minähän hankkiudun eroon vanhoista meikkituotteista melko nopeasti ja ennen meikkikoulua pistinkin suurimman osan vanhoista meikeistä eteenpäin. Niinpä tässä pikaisesti etsimällä totesin vanhimmaksi tuotteeksi tämä Avonin Colot Trend irtoluomivärin, jonka ostin luultavasti joskus vuonna 2009. En ole käyttänyt tätä piiiitkään aikaan, joten ehkäpä nyt voisikin olla hyvä aika ottaa tämäkin taas pitkästä aikaa luomille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*