Header img

Photo-a-Day haasteen toinen viikko

14/12/2014

Hetkinen…!? Joko tässä ehti viikko vierähtää? En käsitä, mutta niin näköjään viikko taas hujahti. Käydäänpä siis läpi taas kosmetiikkabloggaajien Photo-a-Day haasteen tämän viikon kuvat. Olen siis toteuttanut tätä haastetta Instagramissa ja teen aina näin viikon päätteeksi yhteenvedon tänne blogin puolelle. Viime viikon haastepostauksen voitte käydä lukemassa täältä. Toistaiseksi olen vielä pysynyt haasteessa mukana, mutta yhden kerran unohtui, joten jouduin yhdistämään kaksi kuvaa yhdelle päivälle.

Päivä 8: Kynnet

Kynsikuvana jouduin käyttämään kuvaa viime kesän alusta, sillä olen nyt harjoittelussa jossa ei voi pitää kynsilakkaa. Kuvassa on upea Essien Hors D’oeveur….jotain lakka, jossa on kultaista ja hopeaa. Tämä sopii hyvin myös näin joulunaikaan ja voi hyvinkin olla, että lakkaan tällä kynteni kunhan harjoittelu ensi viikon jälkeen loppuu.

Päivä 9: Poskipuna

Tämä olikin hieman vaikeampi valinta. Ensin meinasin kuvata arkimeikkiini kuuluvan Make Up Storen Goddess poskipunan, mutta ajattelin kuitenkin esitellä erään toisen. Kysessä on Make Up Storen Sugarpink, jonka oli meikkikouluaikaani erittäin kovassa käytössä. Syy oli selvä, nätti puna joka sopii kaikille ja antaa samalla kevyttä hehkua. Tykkään kovasti!

Päivä 10: Suihkutuotteet ja Päivä 11: Käsivoide

Tosiaan 10. päivä meinasi unohtua, joten postasin kuvan sitten 11. päivän kanssa samassa. Vasemmalla kuva suihkutuotteistani, jotka vaihtelevat aika paljonkin mielialan mukaan. Ja oikealla tällä hetkellä käsilaukussa mukana kulkeva I Love… Mango & Papaya käsivoide. Se alkaa kyllä pikkuhiljaa jo loppumaan.

Päivä 12: Työmeikki

Harkassa en juurikaan käytä meikissäni muuta kuin ripsiväriä, joten päätin esitellä minun normaalin arkimeikkini. Kuvassa minulla tosin on myös glitterripsiväriä, jota en tokikaan normaalisti käytä.

Päivä 13: Värikäs meikki

Tämä olikin vähän haastavampi juttu, sillä en tosiaan ehtinyt ruveta lauantaina meikkailemaan kun jouduin lähteään viikonlopuksi töihin toiselle paikkakunnalle. Niinpä päätin laittaa tämän erittäin vanhan kuvan blogistani. Meikki on tehty Michelle Phanin ohjeiden mukaan joskus vuonna 2011 ja käytin sen tekemiseen Fräuleinin luomivärejä. Pitäisi kyllä ehdottomasti tehdä tämä uudestaan, sillä huomaan aika paljon korjattavaa tuossa meikissä!

Päivä 14: Kissaliner

Normimeikkiini kuuluu Sensai Liquid Linerilla tehty kissarajaus, joten tämä oli helppo kohde kun vaan aamulla nappasin kuvan ennen töihin lähtöä.

Ensi viikolla onkin sitten keskiviikkona luvassa minun luukkuni kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa, joten pysykäähän kuulolla! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*