Header img

Loppuun käytetyt

30/11/2014

Monissa blogeissa on joka kuukausi näitä loppuneiden tuotteiden esittelyjä. Minulla on parikin syytä, miksi en tee näitä postauksia joka kuukausi. Ensimmäinen syy on se, että minulla ei ihan oikeasti lopu kovinkaan paljon tuotteita kuukaudessa, ei niin paljoa, että niistä saisi postauksen aikaiseksi. Toinen syy on se, että vaikka loppuisikin niin olen huono säilyttämään tyhjiä purkkeja, sillä ne yleensä kyllä päätyvät roskiin nopeasti. Lisäksi, minulla on paha tapa hankkia uusi tuote tilalle kun edellinen on loppumassa, joten monien tuotteiden pohjalle tuppaa jäämään sellainen pieni liru, joka sitten jää käyttämättä. Ikäänkuin ei raaskisi käyttää sitä, koska sitten se tuote loppuu. Typerää, tiedän.

Pidän kuitenkin itse kovastikin näistä loppuneiden tuotteiden postauksessa, koska siinä saadaan kunnollinen loppuarvio tuotteesta. Joku tuote, jonka on käyttänyt loppuun asti, on huomattavasti parempi arvioida, kuin tuote jota on vain kerran kokeillut. Siksipä yritin itsekin skarpata tämän asian kanssa ja yritin kovasti säilyttää tyhjentyneitä purkkeja. Tässä postauksessa esiteltävät tyhjät tuotteet onkin kerääntyneet melko pitkältä aikaväliltä, eikä tässä varmasti ole kaikki loppuneet tuotteet.

Aloitetaan hiustuotteista. Niitä minulla nimittäin kuluu ja paljon.

-BonaCuren Hair + Scalp syväpuhdistava shampoo. Tämä on jo toinen pullo kyseistä shampoota. Tykkään käyttää tätä esimerkiksi silloin, kun olen laittanut hiuksiin paljon muotoilutuotteita. Tällä saa helposti kaikki hiuslakan jäämät pois hiuksista ja samalla myös päänahka saa kunnon puhdistuksen. Erittäin hyvä tuote jos haluaa hiuksiin tai päänahkaan extrapuhdistusta. Luultavasti ostan jossain vaiheessa taas uuden tilalle, sen verran säännöllisesti tätä tulee käytettyä.

-Catwalk by Tigi. Headshot käsitellyille hiuksille. Tämän shampoon ja hoitoaineen sain Tampereen bloggaajamiitistä ja käytin niitä sännöllisesti. Tuoksu on aivan ihana mintun ja kinuskin sekoitus. Mielestäni hyvä perusshampoo. Saattoi olla hiuksilleni hieman liian hoitava yhdistelmä, mutta jos hius on yhtään huonommassa kunnossa, niin silloin tämä on varmasti todella hyvä tuote. Erikoinen avausmekanismi, jossa korkkia kierretään hieman ja tuotetta puritetaan ulos. Säilytin tätä ylösalaisin, jolloin purkin sai käytettyä tyhjäksi. Oikeastaan tuo mekanismi on minusta kätevä avata märillä käsillä. Tykkäsin paljon, mutta tosiaan aavistuksen liian hoitava hiuksilleni, joten en tule ainakaan toistaiseksi hankkimaan tätä lisää.

-Goldwell. Dualsenses Blondes & Highlights shampoo. Keltaisuutta hiuksista taittava shampoo. Aivan loistava tuote ja siksipä sitä onkin ehtinyt loppua jo kaksi pulloa. Käytän tätä säännöllisesti huolehtimaan siitä, ettei hiukset lähde taittamaan liikaa keltaiseen. Tämä ei kuitenkaan ole varsinainen silvershampoo, vaan nimenomaan taittaa väriä vain vähän. Loistotuote niille, jotka kaipaavat vain pientä taittoa, eivätkä halua harmaaseen taittavia hiuksia. Varmasti ostan lisää.

Ihonhoidon puolelta loppuneina on pari Freemanin tuotetta.

-Freeman Facial Creamy Scrub Apricot. Eli Aprikoosikuorinta kasvoille. Ai että mikä hinta-laatu suhde. Freemanin tuotteet ovat edullisia ja kaikenlisäksi todella hyviä. Kasvojen aprikoosikuorinta on aivan huipputuote. Siinä on kermainen koostumus, joten se ei kuivata ollenkaan ihoa. Ja tuoksu on myös mitä mahtavin. Voidemaisessa kuorinnassa on kuorivia rakeita, jotka ei kuitenkaan raavi ihoa vaan kuorii juuri sopivasti. Tykkään ja kunhan saan parit muut kasvokuorinnat käytettä, ostan tätä varmasti vielä lisää.

-Freeman Body Sugar Scrub Pomegranate. Eli Granaattiomenakuorinta vartalolle. Jälleen kerran huipputuote edulliseen hintaan. Sokerikuorinta, joka tuoksuukin todella hyvälle. Vartalolle tarkoitettu kuorinta, jossa on sopiva rakeisuus ja rakeet sulavat iholle. Jättää ihon todella pehmeäksi ja hyvän tuoksuiseksi. Ja kyllä, ostin jo lisää, joten uusi purkki on jo parhaillaan menossa.

Sitten vielä hieman meikkituotteita ja yksi hammastahna.

-Sensai Loose Powder Transculent irtopuuteri. Läpikuultava puuteri, jonka hankin ihan vain siksi, että sitä niin moni kehui. Todella hienojakoinen, joten teki nätin pinnan meikille. Ainut asia, mikä minua harmitti oli tuo värittömyys. Tämä kun ei annan yhtään lisäpeittoa, jota olisin kyllä hieman kaivannut kevyen meikkivoiteen päälle. Muuten kyllä oikein loistava tuote ja tekee ihanan samettisen pinnan, ilman että kuivattaa ihoa. Värittömyyden takia en kuitenkaan ostanut lisää.

-Elizabeth Arden Flawless Finish meikkivoide. Meikkivoide, jonka bongasin Jonnan blogista.
Minullahan on ollut pitkään projekti koittaa löytää Diorin Nude meikkivoidetta vastaavaa, sillä jouduin nudesta luopumaan akrylaattien takia. Valitettavasta tämäkään ei yllä Nuden tasolle, mutta alkoi jo olla aika lähellä. Kevyt peittävyydeltään, mutta jätti ihon luonnollisen näköiseksi. Tuntui myös iholla hyvältä. Harmi, että tämän peittävyys ei riittänyt, vaan tarvitsen peittävämmän meikkivoiteen. Tämä muuten sopii hyvin kuivalle iholle, sillä ei korostanu ihon kuivia kohtia ollenkaan.

-IsaDora Big Bold ripsiväri. Pitkäaikainen suosikkiripsarini, jolle löysin haastajan Yves Rocherin ripsiväristä. Antaa todella paljon tuuheutta ripsiin ja tekee niistä näyttävät. Se yksi ja ainut miinus tässä oli se, että välillä tämä karisi. Ripsiväri on kuitenkin muuten niin loistava, ettei minua edes tuo kariseminen häirinnyt ollenkaan, joten suosittelen kaikille jotka haluavat kunnon tuuheuttavat ripsivärin. Itse kuitenkin pitäydyn nykyisin tuossa YR:n ripsivärissä, sillä en ole huomannut sen karisevan ollenkaan.

-Marvis Aquatic Mint hammastahna. Tämä tuli jonkun kuun Cleopatra’s secret boxissa. Olin melko skeptinen, sillä käytän yleensä vain Sensodynen hammastahnoja vihlonta ongelman takia. En kuitenkaan huomannut vihlonnan palaavan Marviksen tahnaa käyttäessä, joten ei ongelmaa. Käytin tuubin loppuun, mutta pidän kuitenkin enemmän Sensodynen hammastahnoista. Maku on tässä todella raikas ja pidin siitä kovasti, koostumukseltaan aika jähmeää, joten erityisesti loppuajasta piti ihan voiman kanssa puristaa tuotetta ulos tuubista.

Sellaisia loppuneita tällä kertaa. Katsotaan miten kauan taas menee, että saan kerättyä yhden postauksen verran loppuneita tuotteita.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*