Header img

Laveraa ja Inglotia luomilla

25/11/2014

Kokeilin yksi päivä taas paria uutta tuotetta, jotka olen hankkinut tässä hiljattain. Kyseessä on tänä syksynä hankkimiani luomivärejä, joita olen jo pidemmän aikaa halunnut kokeilla.

Toinen tuotteista on Laveran vaaleanpunainen luomiväri, jonka hankin kauneusmessuilta lokakuussa. Lavera on sertifioitu luonnonkosmetiikkamerkki ja tuotteita löytyy niin ihonhoidosta kuin värikosmetiikastakin. Itse ostin luomivärin messujen alennusmyynnistä, sillä värikosmetiikka on juuri uudistettu ja tämä luomiväri on vielä vanhempaan sarjaa. Kyseessä on siis Laveran Mineral Eyeshadow sävyssä Dreamy Pink 03.

Lavera Dreamy Pink 03

Laveran luomivärin pigmenttisyys on oikein hyvää luokkaa. Ppidän siitä että vaaleanpunainen on ihollakin vaaleanpunaista, eikä muutu hailakaksi. Olen jo pidemmän aikaa koittanut löytää juuri tuollaista kylmän vaaleanpunaista luomiväriä, joten olen oikein tyytyväinen ostokseeni. Koostumukseltaan väri on kuitenkin melko kuivaa, joten vaatii kunnon pohjusteen.

Kuun puolivälissä kävin pikavisiitillä pääkaupunkiseudulla ja pikaisesti pyörähtämässä Jumbossakin. Jumbossa halusin ehdottomasti käydä piipahtamassa Inglotilla ja kotiutin mukaani sieltä jälleen kerran yhden pigmentin. Ihastuin messuilla Inglotin pigmentteihin ja halusin kaverin kullanväriselle luomiväripigmentilleni. Myyjä esitteli minulle pigmenttejä ja päädyin ostamaa pigmentin nro 48. Hinta pigmentille Inglotin verkkokaupassa 17,90€

Inglot AMC Eyeshadow Pigment 48

Pigmentti on todella upea! Tämä on hienojakoisempaa kuin se kultainen pigmenttini (nro 63) ja ei kimalla ihan niin paljon, mutta kaunis metallinhohto siinä on. Sävy on melkein kuin duochrome, sillä se taittaa hieman myös oranssiin. En oikein osaa kuvailla sävyä, mutta kuva kyllä kertoo sen hyvin. Ja tottakai tätä piti päästä kokeilemaan myös luomille.

Silmämeikki

Sisänurkassa on Laveran vaaleanpunaista ja ulkonurkassa sitten tuota Inglotin pigmenttiä (nro 48). Lisäsin vielä luomen keskikohtaan hieman sitä kultaista Inglotin pigmenttiä(nro 63). Tykkäsin tuosta meikistä ihan valtavasti. Pigmentin pohjusteena käytin Too Faced Shadow Insurancea ilman puuterointia, jotta pigmentti nappaisi siihen hyvin. Jännää, miten tuo kirkas luonnovalo saa silmäni näyttämään harmailta, vaikka ne ovatkin vihertävät.

Käytetyt tuotteet:
Inglot – Pigment – 48 ja 63
Lavera – Eyeshadow – Dreamy Pink
Too Faced – Shadow Insurance
Zuii – Blush – Melon
MAC – Mineralize meikkivoide –
Lumene – kulmakynä – 02
Yves Rocher – Sexy Pulp mascara – Black
Art Deco Soft Eyeliner – Black

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*