Header img

Virkistystä pimeyteen

20/11/2014

Sain blogini kautta testattavaksi Dr. Hauschkan Freshness & Energy Body Care Kitin. Paketti sisältää 6 matkakokoista (10ml) Dr. Hauschkan vartalonhoitotuotetta ja ne on pakattu kivaan peltirasiaan, jossa voi myöhemmin säilyttää vaikka meikkejä tai namuja.

Vartalonhoitorasia sisältää Sitruuna-sitruunaruoho kylpyöljyn ja -suihkuvoiteen, Sitruuna-sitruunaruoho vartaloöljyn ja –vartalovoiteen, Kvitten vartalovoiteen sekä Käsivoiteen. 


Tykkään kovasti tuosta Sitruuna-Sitruunaruoho tuotteiden tuoksusta. Se on niin piristävän raikas oikea sitruunan tuoksu! Kvitten vartalovoiteen ja käsivoiteen tuoksu on melko voimakas ja yrttinen. Hyvin tyypillinen Dr. Hauschkan tuotteille. Jos siis olet hyvin tuoksuherkkä, niin näissä tuotteissa tuoksu on melko voimakas. Mutta jos taas olet tuoksujen ystävä, niin näissä kyllä riittää tuoksuteltavaa!

Pakkaukset ovat söpöjä tuubeja ja öljyt on pakattu pieniin pulloihin. Tuubi on kätevä ottaa matkalle mukaan ja käsivoidetuubi mahtuu pienempäänkin käsilaukkuun! Kylpyöljynhän voi käyttää myös jalkakylvyssä, jos ei satu kylpyammetta omistamaan.

Tässä voisikin olla hyvä joululahjavinkki esimerkiksi luonnonkosmetiikasta kiinnostuneelle! Samantapainen setti löytyy myös rentoutusta hakevalle nimellä Dr. Hauschka Harmony Body Care Kit, jossa on ruusun ja laventelin tuoksuisia tuotteita. Ja hintaa paketilla on n. 24,90€. Kätevä pakkaus jos haluaa tutustua sarjaan tai jos itse kaipaa muuten vaan jotain extra hemmottelua. Kyllä näin pimeänä aikana täytyy pitää huolta myös omasta jaksamisesta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*