Header img

Zuii poskipunaa ja Inglot pigmenttiä

17/11/2014

Joskus sitä käy niin, että jokin tuote jonka on saanut blogia varten testattavaksi, vain unohtuu. Ja vielä useammin käy niin, että kun sitä tuotetta sitten viimein saa aikaiseksi testattua, niin kiroaa ettei tullut aikaisemmin kokeilleeksi. Näin minulle kävi Zuii poskipunan kanssa, jonka sain itselleni jo keväällä pidetystä Tampereen bloggaajamiitistä. Zuiin meikit ovat sertifioituja luomumeikkejä. Niiden valmistukseen on käytetty kukkia, hoitavia öljyjä, vitamiineja ja mineraaleja. Poskipuna on siis Zuii Certified Organic Flora Diamond Sparkle Blush sävyssä Melon. Sävy on persikkainen ja siinä on selkeä kullanhohto sekä pikkuisen kimallusta ja vaikka tuollaiset hohtavat poskipunat sopivat toisten mielestä nimenomaan kesälle, niin minusta tämä on täydellinen talvipuna!

Zuii Diamond Sparkle Blush Melon

Koostumus on todella hienojakoista ja levittyy siveltimellä oikein kivasti. Pigmenttiä on runsaasti, joten tätä tuotetta kannattaa annostella varovasti. Itselleni meinasin ainakin käydä ekalla kerralla köpelösti, kun en tajunnut miten paljon pigmenttiä tämä tosiaan sisältää. Täytyy kyllä päästä testaamaan merkin luomivärejäkin, sillä jos pigmentit on tätä luokkaa jo poskipunassa, on luomivärit varmasti vähintään yhtä hyviä! Poskipunan hinta Zuiin verkkokaupassa näyttäisi olevan 24,80€.

Olenkin nyt totaalisen koukussa tuohon poskipunaan ja huomaan sutivani sitä poskille päivästä toiseen. Ja tosiaan harmittelen, ettei tullut aikaisemmin kokeiltua!

Kuvassa Zuii poskipuna Melon ja silmissä Iglot Pigment 63

Tykkään yhdistää tuon Zuiin poskipunan nimenomaan kullanvivahteiseen meikkiin, joten tässä olen yhdistänyt sen messuilta ostamaani Inglotin Eye shadow pigment sävyyn 63. Alla vielä vähän tarkempaa kuvaa silmämeikistä.

Sisänurkkaan käytin MACin pigmenttiä Vanilla (joka muuten näkyy todella huonosti), ulkonurkkaan käytin Inglotin pigmenttiä 63 ja luomivakovarjostukseen Too Faced Natural Eye paletin Push Up sävyä.

Tuo pigmentti on vaan niin upea! Ja varsinkin valossa kimaltaa ihanasti! Mitäs tykkäätte yhdistelmästä? Itse olen ainakin ihan haltioissani! Sopii hyvin, esimerkiksi pikkujouluihin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*