Header img

Etanavoidekuurin yhteenveto

14/11/2014

Kirjoittelin elokuun alussa aloittavani pari kuukautta kestävän Etanavoide kuurin. Sain Natura Medialta testaukseen kolme eri Baba De Caracol etanaseerumia sisältävää tuottetta ja testailin niitä kahden kuukauden ajan. Testattavat tuotteet olivat:Regenerating Creamia, Active Gel ja Regenerating Day&Night Cream. Ongelmana minulla oli ihon epäpuhtaudet sekä finneistä johtuvat punaiset arvet.
 

Aluksi käytin Active Geliä serumin tavoin (aamuin ja illoin) ja siihen päälle laitoin aamuisin tuota Day&Night creamia ja sitten iltasin Regenerating creamia. Active Gel pullosta näkyy hyvin, minkä verran se on kahden kuukauden aikana kulunut. Syksyn ilmojen alkaessa kuivattaa ihoa, käytin Regenerating creamia myös aamuisin, sillä Day&Night cream ei ollut tarpeeksi kosteuttavaa.
Heti alkuun huomasin, että ihohuokosissa oleva rasva tuli todella helposti ulos. Mustapäitä ei oikeastaan tarvinnut edes puristaa, vaan pelkkä painallus vieressä riitti pullauttmaan talin ulos. Tästä olin hämmästynyt ja samalla mielissäni. Myöhemmin kun ihoni kuivui viilenevän ilman johdosta, ei talikaa enää tullut ulos niin helposti, mikä johtui oletettavasti liiallisesta pintakuivuudesta.
Mutta sitten niitä konkreettisia tuloksia. Otin kuvat ihostani ilman meikkiä aamulla ennen kuurin aloittamista ja reilun kahden kuukauden käytön jälkeen. Ja tässä kuvat:
Ennen – Jälkeen
Yllä ensin kasvojen ”parempi” puoli ennen ja jälkeen kahden kuukauden. Finnejä on edelleen, samoin arpia. Mutta mielestäni arvet on vaalentuneet ja vähentyneet. Erityisesti tuossa leukarajassa on selvää parantumista nähtävissä. Valotus on hieman eri, sillä luonnonvaloa on huomattavasti vähemmän saatavissa näin syksyllä. Molemmat kuvat on kuitenkin otettu ikkunan edessä luonnovalossa. Muutos ei ole suuren suuri, mutta jotain on kuitenkin huomattavissa. (Harmi, että tuo jälkeen kuva ei ole ihan niin terävä tässä)
Ennen – Jälkeen

Sitten vielä kasvojen pahempi puoli. Suurin mutos näkyy otsassa. myös posken arvet on huomattavasti pienentyneet, vaikka näkyvätkin edelleen. Toisaalta, finneistä johtuvat arvet ei koskaan parane mitenkään nopeasti. Uskon, että etanaseerumituotteet ovat nopeuttaneet paranemista,

Talvea kohti ihoni alkoi kuivua pahasti, joten näiden tuotteiden kosteutusteho ei riitä  talvi-iholleni. Siksi siirryn nyt talveksi vähän tuhdinpiin tuotteisiin. Day&Night cream jäikin minulla aika vähälle käytölle. Se sopii todella hyvin meikin alle, mutta valitettavasti ei riitä kosteuttamaan minun ihoani. Lupasinkin tarjota ystävälleni mahdollisuutta kokeilla tuotteita, sillä hänellä on täysin samoja ongelmia ihonsa kanssa kuin minullakin, mutta hänen ihonsa ei ole kuiva, kuten minun.

Tuotteet ennen aloittamista

Kaiken kaikkiaan tykkäsin ihonhoitosarjasta. Day&Night creamin tuoksu kyllä tökki pahasti minulla, joten se oli lienee toinen syy miksi se jäi niin vähälle käytölle. Sitä suosittelisin kaikille, joilla ihon kuivuus ei vaivaa, mutta kaipaa iholleen tasapainotusta. Hinta sokoksissa 100ml purkille on 49,90€ ja jos käyttää esimerkiksi yhden pumppauksen 2 kertaa päivässä niin tästä riittää varmasti 3-4kk käyttöön.

Regenerating Cream toimi hyvin yövoiteena ja tykkäsin sen koostumuksesta. Se oli hieman geelimäistä ja imeytyi todella hyvin. Harmi, ettei senkään kosteusteho riitä talvi-iholleni, joka kaipaa supermäärän kosteutusta. Kesäihollani varmasti ihan lyömätön! Hinta Sokoksissa 100ml purkille näyttäisi olen 49,90€ ja tuosta riittää varmasti päivittäin käytettynä myös ainakin 3-4kk.

Active Gel oli näistä tuotteista lempparini. Käytin sitä seerumin tavoin voiteen alla ja se imeytyi salaman nopeasti. Tuoksu on ihanan raikas ja uskon kyllä, että tulen jatkamaan tämän käyttöä silloin tällöin talvellakin, esimerkiksi päivävoiteen alla. Yöksi laitan sitten kosteuttavampaa seerumia yövoiteen alle. Hinta sokoksissa 50ml purkille on 60,10€ ja tätäkin riittää pumppaus kerran tai kaksi päivässä. Itse käytin tätä yleensä kaksi kertaa päivässä ja välillä vain yhden ja purkista meni n. puolet kahden kuukauden aikana. HUOM! Yhdessä vaiheessa luulin, että pumppu on tukossa, koska pumpun päässä oli ilmaa ja tuotetta ei tullut ulos, tällöin purkin ravistaminen auttoi ilmaa siirtymään alemmas ja tuotetta sai taas tulemaan purkista, joten ei kannata hämmästyä jos näin käy. Pumpussa ei ole vikaa vaan kysessä on ilmakupla.

Tuotteet ovat todella riittoisia. Pakkaukset ovat suuria, joten näistä riittää pitkäksi aikaa ja jos aiot tuotteita kokeilla, suosittelen ottamaan ennen ja jälkeen kuvat. Aluksi nimittäin ajattelin ettei näillä ole niin suurta vaikutusta ollutkaan, mutta hämmästyin kovasti kun rupesin katsomaan vertailukuvia. Niin sitä vaan sokeutuu omille arvilleen ja kasvoilleen, ettei edes huomaa niissä tapahtuvaa muutosta. Vielä on ihon kanssa paljon tekemistä, mutta kyllä tässä ainakin hyvään suuntaan ollaan menossa!

Voitte lukea myös muiden bloggaajien käyttökokemuksia Baba de caracol tuotteista Miten niin liikaa? – blogista sekä Siamese Lipstick – blogista.

Onko muilla kokemuksia näistä tuotteista? Mitä muutoksia itse huomasit?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*