Header img

Mitä mukana kuvauksissa

30/10/2014

Lupasin aiemmin hieman kertoa teille, mitä kaikkea minulla on mukana kun lähden meikkaamaan kalenterikuvauksiin. Tänän syksynä olen siis ollut meikkamassa hyväntekeväisyyskalenterin kuvauksissa ja siellä on ollut hurjan kivaa. Eilen saatiin viimeinen kuva purkkiin ja toisaalta harmittaa hirmuisesti, koska tykkäsin niin kovasti olla meikkaamassa. Jokatapauksessa mukanani on kulkenut paljon kaikkea, osa täysin turhaa ja osa kovassakin käytössä. Tässä postauksessa esittelen teille mitä kuljetan mukanani. Huomautan jo tässä vaiheessa, etten tee meikkaajan töitä päätyönäni vaan enemmänkin harrastuksena.

Mukanani kulkee siis Make Up Storen iso meikkipakki ja tuo Sensain meikkipussi, Duroy sivellinkotelo, muutama paletti sekä pussillinen irtotavaraa. Kaikki on kulkenut kätevästi Ikean kassissa ja voin kertoa että tuo kassi painaa ihan älyttömästi.


 Kovinkaan tarkkoja sisältökuvauksia en tässä nyt anna, sillä nyt kun kalenterikuvaukset on ohi, pääsen taas sijoittamaan tavarat laatikoihin ja kaappeihin. Ajattelin siis kuvata teille vihdoin ja viimein sen meikkikokoelma videon, jossa sitten näätte tarkemmin mitä kaikkea minulta löytyy. Tietenkään mukanani ei ole ollut kaikki meikkini, mutta kuitenkin yksi aika iso osa niistä.

Musta pakki avattuna

Kuvat on nyt siis otettu keikan jälkeen, joten tavarar eivät ole enää järjestyksessä. Yllä olevassa kuvassa on tuo Make Up Storen meikkipakki, jonka sain opiskellessani meikkaajaksi. Oikeastaan kuvassa on vain pakin puolikas, sillä siihen kuuluu kaksi tuollaista osaa. Pakki on kuitenkin todella painava jos siinä on molemmat puolet ja kantohihna ei oikein kestä täyden pakin painoa. Mulla kuitenkin mahtuu tavarat hyvin tuohon puolikkaaseen, joten en ole kuskannut molempia puolikkaita mukana. Kannessa on viime kerralla käytetyt siveltimet, jotka lähtevätkin seuraavaksi pesuun. Lisäksi kannen toisessa taskussa on meikkikyniä ja linereita.

Varsinaisessa pakkiosassa on sitten sekalainen seurakunta luomivärejä, luomiväripaletteja, huulipunia, huulikiiltoja, poskipunia, peitevärejä ja sen sellaista. Kaikkea mitä nyt ylipäätään voi meikkauksessa tarvita!

Sivellinkotelossa mukana kulkee siveltimet. Jos kuvauksissa on useampi meikattava, ei kaikki siveltimet mahdu tähän koteloon ja silloin olen yleensä kuljettanut niitä erillisessä pussissa. Kuvassa on nyt viime keikalla käyttämättä jääneitä siveltimiä. En halua laittaa käytettyjä siveltimiä samaan koteloon, ettei likaiset sotke puhtaita siveltimiä.

Otan yleensä mukaani myös oman meikkipussini. Tämä erottaa minut varmasti ammattimeikkaajasta, sillä käytän joitain samoja tuotteita myös muita meikatessa. Näistä esimerkkinä luomivärin pohjuste (tuubissa). Koska en tee tätä työkseni, niin en nää järkeä ostaa omaa luomivärinpohjustetta satunnaisille kerroille, pakkiin pilaantumaan. En tietenkään käytä esimerkiksi itse käyttämiäni huulipunia suoraan kenekään huulille, sillä siinä kyllä tulee jo hygienia-asiat vastaan. Voidemaiset tuotteet menee aina spaattelin kautta.

Irtotavarapussista löytyykin sitten Make Up Storen erivärisiä meikkipohjia, yksi sivellin, jota ei kannata kuljettaa tuossa tötterössä, silmämeikin poistoainetta, meikin kiinnityssuihke sekä hiukselle suolasuihke ja hiuskiinne. Kuvasta puuttuu, micellar water, pyyhe, pumpulilaput ja pumpulipuikot, jotka kulkevat myös mukana.

Paletteja minulla on mukana kolme. Make Up Storen itse rakentamani paletti, jossa kovimmassa käytössä ovat tuo Tri Brow kulmaväri, luomiväri smog (jota käytän varjotuksiin) sekä luomiväri muffin, joka toimii hyvänä korostusvärinä. Lisäksi minulla on Fräulein 38 korostus/varjostusväripaletti. Tätä ei tule käytettyä muuten kuin meikkikeikoilla, sillä värit ovat todella kuivattavia eivätkä sovi päivittäiseen käyttöön. Lisäksi reissuilla kulkee mukana Fräulein 38 paletti, jossa on 180 eri väriä. Tämän otan mukaan yleensä vain siksi, että jos tarvitseekin jotain yhtä tiettyä väriä, mitä ei löydy erillisistä luomiväreistä. Pakin sisältöä muuttelen toki myös hieman keikan mukaan. Tässä postauksessa on siis kuvausmeikkaukseen tarkoitettuja välineitä.

Jos listaisin jotain yleisimpiä tuotteita, mitä tulee käytettyä lähes jokaiselle meikattavalle (poislukien miehet, joille teen yleens vain pohjan ja mahdollisesti varjotuksia) niin lista näyttäisi suunnilleen tältä:
Too Faced Shadow Insurance
Make Up Store Loose Powder
Make Up Store Tri Brow Color
Make Up Store Cake Eyeliner black
Make Up Store Microshadow Smog

Yllättäen aika paljon Make Up Storen tuotteita, mutta se johtuu ihan siitä, että käymäni koulu käytti Make Up Storen tuotteita.

Tuliko mieleen jotain kysymyksiä koskien pakin sisältöä? Onko jotain tuotetta, mitä et ymmärrä tai mikä mielestäsi puuttuu?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*