Header img

Helmikuun Cleobox

26/02/2014

Helmikuun Cleopatra’s Secret boxi tuli ajallaan! Maanantaina kävin sen postista noutamassa ja tänään pääsin vasta kuvaamaan tuotteet, kun jälleen kerran olin jättänyt kamerani Joensuuhun. Mullahan alkoi nyt 1,5viikon hiihtoloma johon sisältyy myös tapaaminen kosmetiikkabloggaajien kanssa! Hihii! Mutta siihen boxin sisältöön sitten.

Paketti sisälti Konjac sienen, BareFaced Beautyn aurinkopuuterin, NYXin peiteaineen sekä Benecosin kynsilakan. Olin sisältöön erittäin tyytyväinen! Olen kuullut paljon hyvää tuosta konjac sienestä, mutten ole koskaan sitä päässyt kokeilemaan, joten nyt pääsen.

Sieni on tuollainen kova ja halkaisijaltaan n.5cm, mutta muuttuu kastellessaan isommaksi ja pehmeäksi. Se on valmistettu Konjac-kasvin juuresta ja on 100% luonnontuote. En malta odottaa, että pääsen testaamaan tätä, niin paljon sitä on kehuttu. Poistaa kuulemma meikin ja epäpuhtaudet iholta, kuorii, kosteuttaa ja tasapainottaa. Aika paljon lupauksia yhdelle sienelle.

BareFaced Beautyn mineraali aurinkopuuterin sain sävyssä Fairy Princess. Sävy oli mielestäni aika punainen, joten koin että tämä voisi toimia ihan poskipunanakin. Väri on pigmenttistä ja siinä on mineraalimeikeille tuttu hehku.

Tässä kuva tuosta aurinkopuuterista, sormella käteen levitettynä. Vähän sellainen persikkainen sävy. Sopii luultavasti minun iholleni oikein hyvin, kun ei ole sellainen liian tumma ja liian punainen!

NYX full coverage concealer, eli peiteaine. Sävyssä Lavender.

 Vasemmalla sormella levitettynä ja oikealla suoraan spaattelista.

Violetin sävyinen peiteainehan on tarkoitettu keltaisuuden häivyttämiseen, esim vanhojen mustelmien, tummentumien tai maksaläiskien peittoon. Pigmenttiä on ihan hurjasti, eikä minulla kyllä ole mustelmia, tummentumia ja maksaläistä ihossani (ainakaan vielä), joten suoraan en keksi tälle käyttöä. Toisaalta, onpahan sitten varuilta jos kolauttaa joskus päänsä jonnekin ja saa mojovan mustelman kasvoihin. Mietinnässä olisi myös kokeilla, toimisiko tämä luomivärin pohjusteena.

Lisäksi boxista löytyi Benecosin kynsilakka sävyssä Sharp Rose. Sävy on kaunis helmiäinen nude.Tykkään!

Kaikenkaikkiaan olin boxiin hyvinkin tyytyväinen. Erityisen innoissani olen tuosta Konjac-sienestä. Ensi kuun boxia odotellessa. On se vaan mukavaa saada yllätystuotteita kerran kuussa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*