Header img

Sleek meikkausta

27/02/2014

Pääsin vihdoin kokeilemaan kunnolla Joensuun kosmetiikkabloggaajien miitistä vaihtarilla saamaani Sleekin Bad Girl palettia. Syy miksi aikaisemmin en ole päässyt on se, että Sleekin meikeissä on hurjan voimakkaat pigmentit ja ne pääsevät oikeuksiinsa parhaiten voimakkaassa meikissä. Aikaa saati tilaisuuksia voimakkaan meikin tekemiseen ei oikein ole ollut. Lomapäivän kunniaksi päätinkin räväyttää silmille tällä paletilla meikin.

Kuvassa myös muut miittiostokset, mutta niitä en tässä meikissä käyttänyt. Käytin meikissä paletin vasemassa yläreunassa olevaa helmiäisvalkoista sekä oikeassa alareunassa toiseksiviimeisenä olevaa violettia sävyä. Pohjalle laitoin Too Faced Shadow Insurancea ja Make-Up Storen High tech lighter Jupieria.

Sleekin luomivärit ovat superpigmenttisiä. Ne kannattaa tehdä ennemmin vähän tahmealle pohjalle, jolloin ne tarttuvat hyvin eivätkä karise. Jos meikkiä tekee puuteroidulle pohjalle, niin luomivärit karisevat aika helposti, eikä pigmentit näy ihan niin voimakkaasti. Superpigmenttisyys voi myös olla kokemattomalle hankalaa häivyttää, sillä sitä väriä tulee todella paljon. Minulla ainakin oli hieman hankaluuksia saada väriä juuri sopiva määrä, vaikka olen tottunut käyttämään Make-Up Storen luomivärejä.

Koostumus ei ole ihan niin hienojakoista, kuin esimerkiksi Make-Up Storen luomiväreissä. Siitä huolimatta väri levittyy hyvin. Aavistuksen joutuu kerrostamaan, ettei häivytys syö kaikkea sävyä, mikä luomiin on saanut.

Koska en ollut puuteroinut luomea ennen luomivärin laittoa, ei häivytyskään ollut ihan yksinkertaista. Pistin siis puuteria värin ylärajaan hieman ennen häivytystä ja käytin häivytyksessä apuna myös tuota valkoista väriä. Häivytystä voi tosiaan helpottaa helmiäisvalkoisella, jos luomiväri tuppaa jämähtämään kovastikin luomeen. Alarajauksen tein samalla violetilla, mitä käytin luomellekin.

Tässä kuvassa näkyy hyvin tuo Make-Up Store Goddess mineraaliposkipuna, josta on tullut ihan mun vakkaripuna. Se on vaan niin täydellisen väristä ja siinä on mukana myös hehkua, eli sitä Glowta 😉

Tässä vielä kuva kokonaisuudesta. Hiukset on vielä suihkun jäljiltä märät.

Elvikseltä terkkuja lukijoille!

Käytetyt tuotteet:
Too Faced Shadow Insurance
Make-Up Store High Tech Lighter – Jupiter

Sleek – Bad Girl paletti
Make-Up Store Microshadow – Muffin
Make-Up Store – Tri Brow Color
Make-Up Store – Cover All Mix
Sensai – Liquid Eyeliner Black
Estee Lauder – Double Wear rajauskynä

IsaDora – Big Bold Mascara
Clarins Skin Illusion meikkivoide – 103 Ivory
Sensai – Loose Power Transculent
MAC Cremesheen Glass – Fasion Scoop

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*