Header img

Kuopion miitti osa 1: Make Up Store

01/03/2014

Aktiivinen bloggaaja täällä taas! Meinaan järjestinpä tässä taas kosmetiikkabloggaajille miitin. Tällä kertaa suunnattiin osallistujien kanssa Kuopion Matkukseen Make Up Storeen ja siitä sitten syömään. Tultiin jo edellisenä iltana kimppakyydillä Joensuusta Kuopioon ja Mizz Annie tuli luokseni yöksi. Siinä sitten yhdessä lakattiin illalla kynsiä ja höpöteltiin.

Aamulla meikkiä ja hiusten laittoa ja tottakai oltiin 10min aikataulusta myöhässä. Onneksi oltiin kuitenkin varattu aikaa sen verran, että päästiin Make Up Storelle ajoissa. Ja minullahan olikin sitten päivän teemaan sopivasti vähän värikkäämpi meikki ja luomivärin tein vain Make Up Storen meikeillä:

 

Luomilla oli siis MUS Eyedust luomivärejä sävyissä Latin(violetti) ja Fantasy Blush(punertava). Sisänurkassa on Microshadow Satin, pohjalla High Tech Lighter Jupiter.

Make Up Storella Piia, oli järkkäillyt meille pientä syötävää ja esitteli meille Make Up Storen uutuuksia. Mukana meitä oli minun lisäkseni neljä muuta bloggaajaa:
Kosmetiikkaobsessio blogin Mizz Annie
Meikkileikkejä blogin Marianne
Dixi blogin Helena ja
Korkokengissä blogin Niniane

Juomaa ja pikkunaposteltavaa
Lisää herkkuja

Piia esitteli meille ihania uutuustuotteita ja tämän jälkeen saatiin rauhassa katsella tuotteita ja tottakai shoppailla. Kannattaa käydä lukemassa lisää noista uutuuksista Piian blogista, siellä ne on esitelty hyvin.

Make Up Storella on meikkien lisäksi myynnissä muun muassa kynsitarvikkeita, ihonhoitotuotteita, tuoksutuotteita ja esimerkiksi glittereitä voi käyttää ihon sijasta myös kynsillä.

Make Up Storen liikkeet on ihanaa väriloistoa täynnä, kuvassa ylähyllyllä Cybershadow luomivärejä ja alahyllyllä Eyedust luomivärejä. Kaikki on vaan niiiiiiin ihania!

Piia esitteli meille myös nämä ihanaakin ihanammat huulikiillot! Sävyissä Sparkle ja Fizz. Aaa, tuota glitterin määrää!

Ennen lähtöä toimin vielä onnettarena Make Up Storen synttäriarvonnassa. Make-Up Store Kuopion facebook sivuilta voi käydä kurkkimassa pari kuvaa tältä päivältä!

Kaikki saivat myös mukaansa upean lahjapussin! Oltiin häkeltyä kaikista ihanista lahjoista jotka saatiin. Pusseja kaivellessa vaan ihmeteltiin että ”Miten näitä on näin paljon?”.

Pussi sisälsi Konjac -sienen, Marble Eyeshadow luomivärin sävyssä Volcano, Led-huulikiillon sävyssä Hot Pink, mustan Volume Mascaran, Shimmer silmänrajauskynän sävyssä Not so dark, kangasruusuja sekä pienen pieniä perhosia. Aivan ihana lahja! KIITOS!

Marble luomivärit ovat siitä hauskoja, että näistä saa aikaiseksi useampaa eri sävyä, riippuen mistä päin luomiväriä sävyä ottaa. Itse kokeilin pikaisesti ja sainkin ainakin kolmea erilaista sävyä aikaiseksi:

Loppuun vielä kuva lahjahuulikiillosta, missä näätte samalla mun miittikynnet. Ovat tosin jo ottaneet jonkin verran iskua, mutta ei anneta sen häiritä.

Seuraavassa osassa esitelläänkin sitten sponsorien lähettämät lahjat, sekä ostokset!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*