Header img

Cleopatra’s Secret

02/11/2013

Bongasin kauneusmessuilla esittelijän, joka esitteli tällaista kuukausittaista yllätysboksia, nimeltä Cleopatra’s Secret. Olin tottakai kuullut LivBoxista aiemmin, mutta jostain syystä kertaakaan minun ei ole tehnyt mieli tilata sitä. Kysyinkin heti esittelijältä, että onko tämä niinkuin LivBox. Vastaus oli, että samantapainen, mutta tässä boksissa on 4 täysikokoisia tuotetta ja lisäksi voi olla myös näytteitä. Innostuin heti. Nappasin esitteen ja pistin tilauksen viime viikolla menemään. Hintaa laatikolle tulee 19,95€ kuussa, mutta messutarjouksena sen sai hintaan 12,95€. Laatikko saapuikin minulle tällä viikolla, joten tässäpä laatikon sisältö.

Ja tarkempia kuvia sisällöstä, jota en ole vielä päässyt testaamaan.

Anatomicalsin huulivoide, jossa suojakerroin 8. Kirsikantuoksuinen. Koostumus on ihan kuin huulirasvaa, mutta jälki näyttää vähän huulikiillolle. TYKKÄÄN! (Kirsikan tuoksusta en yleensä tykkää, mutta tässä se ei ole häiritsevä ollenkaan.

Tweezermanin kynsiviila ja O.P.I:n kynsilakka. Tämä on nyt sitten minun ensimmäinen O.P.I:n lakka!

E.l.f Complexion Brush, sivellin. Yllätyin tämä pehmeydestä. Todella kivan tuntuinen.

Valrhona Jivara maitosuklaata, jossa 40% kaakaota.

Natura Siberica Kevyt käsivoide. Harmikseni sisältää akrylaatteja, joten tämän kohtaloa en ole vielä päättänyt. Mietin vaan kun tämä on ilmeisesti jonkinsortin luonnonkosmetiikkaa, mutta miten se sitten sisältää akrylaatteja?

Jokatapauksessa paketin sisältö oli oikein kiva. Erityisesti tykkäsin kynsilakasta ja tuosta siveltimestä ja huulirasvasta ja, no, aika pitkälti kaikesta. Aion ainakin seuraavan paketin sisällön katsoa ja mietin sitten jatkanko tilaamista. Miinusta pakko antaa siitä, ettei pakettia voi maksaa esimerkiksi tilisiirrolla vaan se täytyy maksaa kortilla.

Lisätietoa löytyy boksin omilta sivuilta: http://cleopatras-secret.fi/ Siellä on myös verkkokauppa, josta voi tilata esimerkiksi boksissa olleita tuotteita!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*