Header img

I won I won!

08/11/2013

Minäpäs voitin blogiarvonnassa! Ihan uskomatonta! En minä ikinä voita mitään! Vaan nytpä voitin.
Voitin siis Piritan blogin arvonnassa. Palkintona oli Avonin tuotteita:

Vedenkestävä Super Shock ripsari, musta
Christian Lacroix NUIT Parfyymi
Idea Flawless BB voide
Glimmerstick eye liner, ruskea
True Color luomivärikvartetti, Smokey eyes
Huulipuna, Berry Smooch

Kuva palkinnosta. ©Pirita

Avonin tuotteet on mulle ennestään hyvinkin tuttuja, sillä olin itsekin avonin konsulenttina vuosina 2009-2011. Glimmerstick kynä oli jo silloin suosikkini. Käytin sitä tosin mustana, mutta hyvä että on nyt ruskeakin perus liner. Muut näistä onkin mulle vielä tuntemattomia tuotteita.

Vedenkestävä ripsiväri tulikin tarpeeseen, sillä talvi on tulossa ja en omista vedenkestävää ripsiväriä! Räntäsateeseen voikin varustautua sitten tällä.
Christian Lacroix:n tuoksu on yllättävän kiva. Sellainen melko makea. Tykkään kyllä.

Luomivärit ovat perus Avonlaatua. Eivät siis pigmenteiltään kovinkaan kummoiset, mutta levittyvät hyvin ja näillä saa tehtyä kivan arkimeikin. Väritkin on mulle tosi hyvin sopivat!

Huulipuna on täysin sellainen väri, jota ei tulisi kokeiltua. Kämmenellä se kuitenkin näytti aika kivalta. Joten voisin hyvinkin harkita tuota kokeilevani. Olen niin vaaleiden huulipunien kannattaja, mutta viime aikoina olen ruvennut lämpenemään tummemmillekin.

Kuvassa Glimmerstick Brown ja huulipuna Berry Smooch

BB voiteen meinaan testata heti huomenna! Kiitos tästä ihanasta palkinnosta Piritalle! Olen edelleen ikionnellinen tästä! Melkein jo harkitsin palauttaisinko vanhat Avon tunnukseni. Niiden myyminen oli niin kivaa, tosin silloin tuli sitten aina itsellekin tilattua kamalasti kaikkea, vähän sellaistakin mitä ei välttämättä tarvinnut. Ihana piristys syksyyn!

ps. Tämän viikkoa olin opiskeluihin liittyvässä harjoittelussa, joten puhtia ei riittänyt enää blogin kirjoittamiseen. Palaan kuitenkin taas normaalirytmiin maanantaina, joten No worries, kirjoittelu jatkuu! Harjoitteluun ei saanut kynsiäkään laittaa, joten ne piti leikata lyhyeksi. Tässä sitä taas odotellaan niiden kasvamista!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*