Header img

Ystävänpäiväkynnet

14/02/2015

Ystävänpävä lähestyy ja innostuin taas pitkästä aikaa lakkaamaan kynsiäni. Minulla on nyt ollut projektina meikkien järjestely ja kynsilakat ovat seuraavana vuorossa. Tällä kertaa kynsille valikoitui Gina Tricotin Ice Pink ja Hearts kynsilakat, kun ne vaan sopivat niin hyvin yhteen.

Pohjalakkaa laitoin kaksi kerrosta, sillä ensimmäinen kerros ei peittänyt juuri ollenkaan. Lakka on todella vetistä, mutta siinä on se hyvä puoli, ettei siihen jää siveltimestä raitoja. Päällyslakka taas on näitä mitkä näyttää purkissa kivalta mutta sitten kun sitä laittaa kynsille niin mitään ei näy. Lakan sydämet uiskentelivat tyytyväisenä purkissa ja niiden kalastelu oli todella vaikeaa. Päädyin sitten kaatamaan lakkaa alustalle, josta poimin sydämet kynsille dotting toolilla. Mielessäni mietin, että tämä olisi 100 kertaa helpompaa jos minulla olisi pelkästään tuollaisia sydämiä, joiden päälle voisin sitten laittaa lakan.

Gina Tricot Ice Pink ja Hearts. Hearts lakan korkissa on hampaanjäljet.

Kannattaa muuten löysyttää kynsilakkojen korkit ennen lakkaukseen ryhtymistä. En meinannut nimittäin lakatuilla sormilla saada millään Hearts purkin korkkia auki. Kokeilin hampaillakin, mutta lopulta nahkahanskaa apuna käyttäen sain kierettyä sen auki.

Lakkaus oli minusta aika kiva. Juuri sopiva ystävänpäiväfiilikseen. Valitettavasti erehdyin kuitenkin lakan kuivuessa venyttelemään, jolloin oikea käteni tökkäsi vieressä olevaan tuoliin ja kaikki voikin sitten arvata lopputuloksen. Luultavasti täytyy siis lakata kynnet vielä uudestaan ennen varsinaista ystävänpäivää, jota aion viettää poikaystäväni kanssa. Onko sinulla jo ystävänpäiväsuunnitelmia?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*