Header img

Nude mattameikki ja päivän kynnet

12/02/2015

Olen aika vannoutunut kimaltavien, glitteristen, metallisten ja helmiäisten luomivärien käyttäjä. Aina silloin tällöin tulee kuitenkin päivä, jolloin haluaa käyttää mattameikkejä. Selvästi tätä täytyi tehdä useammin, sillä mattavärit ovat kimaltelevia meikkejä hankalampia häivyttää, joten ongelmia tulee monesti vastaan. Tälläkin kertaa huolimaton pohjusteen puuterointi aiheutti hieman ongelmaa häivytyksessä, mutta jospa sitä ensi kerralla oppisi?

Meikki on hyvin yksinkertainen. Liikkuvalla luomella on Too Faced Mattanude luomiväri Heaven. Luomivako on varjostettu Make Up Storen Smogilla ja Ghettolla. Ulkonurkaan lisäsin vielä aavistuksen Make Up Storen mattamustaa Pollution luomiväriä.

Hieman puuteroin liikaa liikkuvaa luomea ja liian vähän luomivakoa, joten vaalea ei meinannut tarttua kunnolla ja luomivakoon taas väri meinasin jämähtää. Ensi kerraksi Note so self: Älä puuteroi liikaa liikkuvaa luomea, mutta puuteroi hyvin luomivako. Alle vielä kuva kokonaisuudesta, sillä tämä meikki näytti nätimmältä vähän kauempaa katsottuna. Kellään muulla ongelmia nimenomaan mattaluomivärien kanssa?

Meikkipohjana on bareMineralsin Serum meikkivoide, josta en ole mieltäni muuttanut edes tässä pidemmässä käytössä. Se on vaan ihan loistava meikkivoide.

Innostuin tänään myös lakkaamaan kynsiä. Kynsille asettui China Glazen upea hiekkalakka sävyssä Shell we dance. Ai että miten tykkäänkin tästä lakasta. Oikeastaan yksi kerros lakkaa olisi riittänyt, mutta menin sitten turaamaan vielä toisenkin kerroksen. Jokatapauksessa upea lakka, jonka kuivumisnopeus on tällaisen hätähousut unelma. Mutta tähänkin ensi kertaan Note to self: Yksi kerros riittää.

Blogilla on muuten ensi kuussa 5 vuotissynttärit, joten kannattaa pysytellä kuulolla! Olen varma, että synttäriviikolle keksin vaikka mitä kivaa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*