Header img

Veet täsmävaha + päivän meikkilook

16/09/2013

Ostin muutamia vuosia sitten Veetiltä kasvoille tarkoitettua vahaa, jolla kulmakarvojen nypintä helpottuu aikalailla. Joten kun tällainen tuote oli nyt taas saatavilla, kävin sellaisen ostamassa. Tässä uudemmassa versiossa oli jopa mukana rauhoittava hoitovoide, joten siitä plussaa.

Ensinnäkin, niille jotka ajattelevat että tällä voisi korvata kulmien nyppimisen kokonaan, niin ei voi. Vahalla ei lähde mitenkään kaikki haluttavat karvat, tai ainakaan minä en ole kertaakaan saanut kaikki irti. Jokatapauksessa tämä helpottaa hommaa aika paljon, sillä tällä lähtee ne pienetkin vaaleat karvat ja juuri siksi tuotteeseen tykästyin, meikkaaminen on niin paljon kivempaa kun niitä pikkukarvoja ei ole kulman alapuolella.

Kuvassa on myös jalkavoide ja kasvojenpuhdistusliina, sillä ostin ne samalla kertaa, kun tämän kasvovahankin. Paketissa on itsessään yksinkertaistetut ohjeet vahan käytöstä, sekä sisällä sitten yksityiskohtaisemmat ohjeet. Lisäksi mukana tulee levitystikku sekä tietenkin liuskat vahan poistoon.

Yksinkertaistettuna tuo putkilon pinkki pää laitetaan mukiin, jossa on kiehautettua vettä ja annetaan lämmetä siinä n. minuutin. Minulla taisi olla jopa vähän pitempään kun rupesin vielä ohjeita tarkemmin tutkimaan ennen vahan levitystä.

Kun vaha on lämmennyt, sitä puristetaan tuohon levitystikulle ja sillä sitten levitetään vahaa poistettavien karvojen päälle. Liuska painetaan sitten vahan päälle ja painellaan muutaman kerran, että vaha tarttuu hyvin liuskaan ja sitten repäistään.

Repäisy tapahtuu ihonsuuntaisest, karvan kasvusuunnan vastaisesti. Eli liuskaa ei tule vetää itsestä poispäin. Pahimmillaan voit tehdä itsellesi mustelman repiessä ihoa kovastikin ulospäin. Jouduin käsittelemään halutun kohdan pari kertaa että olin tyytyväinen ja sitten viimeistelin lopputuloksen tavallisilla kulmapinseteillä.

Ja tähän loppuun vielä tämän päivän meikki, jossa luomilla on Make-Up Storen Muffn ja joe Blascon kvartetista tummempi sävy. Ja samalla voitte ihailla karvattomia kulman alusia!

Arvontaan on vielä pari päivää aikaa osallistua ja torstaina sitten on arvontapäivä! 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*