Header img

Kuivashampoot testissä

06/09/2013

Kertoilen tässä kokemuksia eri kuivashampoista. Itse rakastan kuivashampoon käyttöä, sillä pesen hiukset vain joka toinen päivä. Kuivashampoolla saa aina jatkettua yhden päivän eteenpäin. Kuivashampoista olen tykännyt näistä tyveen suihkutettavista malleista. Miulla on myös ripoteltava hiuspuuteri, jota käytän jos haluan dramaattista volyymia tyveen, mutta en niinkään käytä sitä kuivashampoona.

1. Klippoteket Styling Dust Dry Shampoo. Ostin tämän viimeisimpänä, kun aiemmat pääsivät loppumaan. Olin kuullut tästä paljon kehuja. Tuoksusta en tykännyt ollenkaan ja testaamistani tämä on ollut huonoin. Aluksi kyllä saa hiukset näyttämään puhtailta, mutta aika pian vaikutus katoaa. Ei siis pidä koko päivää hiuksia puhtaannäköisinä. Lisäksi tämä sai päänahkani kutisemaan, joten jää nyt ilmeisesti sitten käyttämättä.

2. Four Reasons Hair Powder. Tykkäsin. Tämä on jo toinen purkki kyseistä ainetta. Pitää hyvin puhtaan olon koko päivän ja muutenkin antaa rakennetta tyveen. Täytyy siis pian käydä kaupasta uusi ostamassa, sillä tämä pääsi loppumaan ja tuosta Klippoteketista ei ole seuraajaksi.

3. Proffs Dry Shampoo. Tämän ostin pitkä aika sitten ruotsista, kun oli silloinen kuivashampoo jäänyt kotiin. Mielestäni hyvä perus kuivashampoo. Tuoksu ei ehkä ole lemppari, mutta on sen verran mieto, ettei häiritse. Näppärän kokoinen pullo kulkeutuu mukana matkalla.

4. (Ei kuvassa) TIGI Rockaholic Dry Shampoo. Erittäin hyvä kuivashampoo, raikasti mukavasti päänahan ja piti tukan todellakin puhtaan tuntuisena. Joudin tosin käydä kahdesti purkin vaihtamassa uuteen, kun kaasut eivät pysyneet purkissa. Kun sitten sain viimein sen kolmannen käytettyä jotakuinkin loppuun (siltikin kaasu loppui ennen tuotetta), en enää ostanut uutta. Hyvä tuote, mutta harmi ettei ollut toimiva. Ja kyllä, ravistin purkkia aina ennen käyttöä. En tosin tiedä, joko ovat muuttaneet pullon rakennetta, siitä on jo aika pitkä aika kun tuota kokeilin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*