Header img

Make-up store hamstrausta

03/09/2013

Sattuipa niin, että juuri opiskelunsa aloittanut neitokainen käveli kohti Kuopion Sokosta jonka aulassa sijaitsee Kuopion liikenteen lippupiste. Tarkoituksena oli ostaa opiskelijakortti bussiin. Aulaan saavuttua neitokainen totesi lippupisteellä olevan pitkä jono ja ajatteli hän käydä vilkaisemassa Sokoksen Kutsu kauneuteen -tapahtumaa. Ja kuinkas sitten kävikään…

Tällainen lauma sieltä kotiutui, nimittäin nuo eyedust luomivärit olivat -70% ja nuo kaksi cybershadowta olivat -50%. Heti kun tajusin noiden olevan alessa lähdin äkkiä etsimään koria johon voisin näitä hamstrata. Pitkään siinä tutkin eri värejä ja nämä päätin kotiuttaa, vaikka joitain muitakin värejä vielä oli. Ehdottomaksi suosikiksi nousi tuo keskellä oleva pinkki eyedust, väriltään fantasy blush.

Tässä värien nimet lueteltuna vasemmalta oikealle:
Perfect, Enigma, Misty Forest, Fantasy blush, Chocolate fondant, Sable ja Bordeaux

Pigmentithän näissä on ihan huippuluokkaa. En malta odottaa että pääsen kokeilemaan näitä ihan luomille! Tarinahan päättyi niin, että ostokset tehtyään neitokainen sai todeta jonon olevan entistä pidempi, joten hän päätti jättää kortin ostamisen seuraavaan päivään.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*