Header img

Huulien kiiltoa

23/09/2013

Olen jo pitempään halunnut tehdä postauksen huulikiilloista, sillä olen itse suuri huulikiiltojen ystävä. Omistan siis aika monta huulikiiltoa ja kun viime Matkuksen reissulla mukaan tarttui pari lisää, olikin hyvä aika tehdä näistä postaus. Pahoittelen että kuvat olen joutunut ottamaan sisällä, ilman luonnonvaloa, kun sitä ei vaan enää ole samallalailla saatavilla kuin aikaisemmin.

Tässäpä nyt kuitenkin tämä arsenaali:

BikBok 205 ja 204, Eveline Cosmetics Strawberry Cream, Rimmel 611, Lumene 12, Gosh 03, Guerlain 10 ja Lancome 388

BikBokin huulikiillot ovat siis nämä uudet tulokkaat. Olivat alennuksessa ja maksoivat vain 1,95€. Tässä vielä swatchit noista väreistä:

Samassa järjestyksessä, kuin ylemmässä kuvassa

Ihan kaikkia en ruvennut huulilla kuvaamaan, mutta tässäpä joitakin mitä testasin.

BikBok Shiny Lipgloss, sävy 204

Harmikseni sain huomata, että huulikiillot olivat varmaan jo jonkin aikaa olleet hyllyssä, sillä tuoksu ei ollut enää kovinkaan tuore. Koostumus sen sijaan hyvä, ei lainkaan tahmainen, mutta ei myöskään pigmenttiä sen kummemmin. Tuubissa oleva kiilto, jota puristetaan huulille.

Lumene Miracle Lip Sorbet 12 Summer Sky/Kesätaivas

Lumenen huulikynä oli positiivinen yllätys. Tykkään siitä, että tässä ei tule pelkästään sitä märkää kiilota, vaan nimenomaan vähän glitteriäkin. Tässä on kynämainen pää, jota sitten pyöritetään lisää, kun on kulunut.

Guerlain Terracotta Gloss, sävy 10.

Epäilemättä kallein huulikiiltoni. Pitkään hain pigmenttistä huulikiiltoa, jonka sävy olisi oranssiin taittava, mutta ei liian oranssi, vaan lähinnä korallinen. Tykkään tästä todella paljon, mutta ei oikein voi levittää ilman peiliä. Tämä kiilto levitetään korkissa olevalla aplikaattorilla.

Eveline Cosmetics, Mega Shine Volume Strawberry Cream

Arkikäytössä suosikkituotteeni. Todella kiva huulilla, sillä ei tahmaa ja on sopivan läpikuultava, että hyvin voi levittää ilman peiliä. Puristetaan tuubista huulille.

Sitten vielä sananen noista muista kiilloista:
Rimmel, Royal Gloss 611 Sugar Glaze: Liukuu hyvin huulilla, tahmaa. Melko läpikuultava, mutta atnaa vähän väriä. Ei varsinaista glitteriä. Puristetaan tuubista.

Gosh, Light’n Shine Lip Glaze sävy 03: Baari-iltojen suosikki. Purkissa on sivulla peili ja korkissa led valot! Voi siis levittää missä vaan, vaikka olisi heikko valaistus. Tykkään myös koostumuksesta, antaa hyvin glitteriä. Vähän tahmeampi, mutta ei kuitenkaan sellainen jämähtävä. Levitetään korkissa olevalla siveltimellä.

Lancome, sävy 388: Alkuperäinen nimi luki varmaan paketissa. Kiva sävy, mutta olisin odottanut paremmat pigmentit. Koostumus aika lähellä Goshia, eli vähän tahmeampi. Tekee viileän tunteen huulille. Levitetään korkissa olevalla aplikaattorilla.

Mikä on sinun suosikkikiiltosi? Haetko huulikiillolta enemmän pigmenttiä vai läpikuultavuutta?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*